Σε συνάρτηση με την καταιγιστική απάντηση που έδωσε η κ. Μαρία Καρυστιανού στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ολγα Γεροβασίλη, να προσθέσουμε μια εκτίμηση που έκανε για το θέμα ο πρώην ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος.
Οταν μείνεις στα αζήτητα της πολιτικής ζωής, κάνεις και κάποιες σωστές επισημάνσεις. Το γράφουμε αυτό γιατί ο Γ. Κύρτσος είναι παλιά καραβάνα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής με όχι τόσο “καθαρή” παρουσία στα πολιτικά και δημοσιογραφικά δρώμενα.
Δεν μας διαφεύγει ότι υπήρξε μυστικοσύμβουλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου», (ένα φεγγάρι φλέρταρε με το ΠΑΣΟΚ όταν πρωθυπουργός ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου γύρω στο 2010), μετά εκδότης δυο free εφημερίδων -City Press και Free Sunday-, αποτυχημένος πολιτευτής του Καρατζαφέρη, για να καταλήξει τελικά να λαμβάνει παχυλή αργομισθία σαν ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Υπήρξε απ’ τους πιο ευνοημένους εκδότες στην κρατική διαφήμιση, όταν έκδιδε τις free φυλλάδες του -μόνο απ’ το “αμαρτωλό” Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων έχει λάβει γύρω στις 250.000 ευρώ)-.
Οταν έκλεισε αυτή η “κάνουλα”, έβαλε λουκέτο στα έντυπα του, αφήνοντας ένα τεράστιο χρέος στο ελληνικό δημόσιο, ως νόμιμος εκπρόσωπος της εκδοτικής εταιρείας Free Sunday.
Τελικά έχουμε ακούσει για κάτι ρυθμίσεις που έχει κάνει για να αποπληρώσει το χρέος του, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια είναι η κατάληξη. Το θέμα μας όπως τώρα δεν είναι ο Κύρτσος. Είναι η ενδιαφέρουσα επισήμανση που κάνει για την σκοπιμότητα της πρόσφατης δήλωσης Ολ. Γεροβασίλη.
Αφήστε μια απάντηση