
Ο δημοσκοπικός αέρας που φούντωσε τα πανιά της Πλεύσης Ελευθερίας φαίνεται ότι δημιούργησε και ένα ρεύμα προσώπων που επιδιώκουν να αποκτήσουν στέγη στο κόμμα της Ζωής, με προοπτική να καταλάβουν βουλευτική έδρα.
Την αρχή έκανε η υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας Ειρήνη Τσιμπλή. Το στέλεχος αυτό της Κουμουνδούρου, το οποίο στις εκλογές του 2023 συγκέντρωσε λιγότερους από 3.000 σταυρούς, έδωσε στην δημοσιότητα δήλωση αποχώρησής της αναφέροντας ότι η απόφασή της «δεν βασίζεται σε πικρίες ή προσωπικές διαφορές, αλλά σε μια βαθιά πολιτική ανάγκη» που καλύπτει το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ένα κόμμα που, κατά την ίδια, «εκφράζει καθαρά και έντιμα τη φωνή των πολιτών χωρίς εξαρτήσεις και εκπτώσεις».
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του Δημήτρη Τάκη, ενδέχεται να δούμε τον νυν πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, Δημήτρη Βερβεσό να στελεχώνει τα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας, (παρεμπίπτοντος να σημειώσουμε ότι με τη λήξει η θητεία του, δεν μπορεί να βάλει εκ νέου υποψηφιότητα, αφού βάση το καταστατικό του ΔΣΑ ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου δεν μπορεί να υπηρετήσει παραπάνω από δύο συνεχόμενες θητείες).
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή φλερτάρει με την Πλεύση Ελευθερίας και μάλιστα για να αναλάβει εκπρόσωπος τύπου της ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος.


0 Comments