Καλά, τί πίνει ο Τριανταφυλλόπουλος και δεν μας δίνει;

Τι μικρότητα κι αυτή που επιδεικνύει απέναντι σε bloggers –τους οποίους όμως δεν κατονομάζει- ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσα απ’ την ηλεκτρονική του εφημερίδα!

Μένεις άναυδος απ’ τις διαπιστώσεις που κάνει ο Ζούγκλας για «τα σκουπίδια της διαδικτυακής παραδημοσιογραφίας» που είναι «παρελκόμενα συγκεκριμένων εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων» και «επιδίδονται σε καθημερινές διατεταγμένες επιθέσεις».
Με στόχο την ηλεκτρονική του εφημερίδα, εννοείτε, και απώτερο επιδίωξη να απαξιώσουν την «πιθανή έκδοση κυριακάτικης εφημερίδας» απ’ τον Τριανταφυλλόπουλο που σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα του θα αλλάξει το σκηνικό «τόσο για την εξουσία της ενημέρωσης που νέμονται, όσο και για το κομμάτι της διαφημιστικής “πίτας” που σχεδόν μονοπωλιακά θέλουν να απολαμβάνουν»!

Και ο παραλογισμός του Μάκη φτάνει στο αποκορύφωμα του όταν κάνει την διαπίστωση ότι «η συγκεκριμένη κατάσταση οδηγεί σε κοινωνικό αδιέξοδο».

Μας πληροφορεί, ο ίδιος, ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη (αυτόν μωρέ τον θεσμό, που μέσα απ’ τις τηλεοπτικές του εκπομπές τον χαρακτήριζε διαβρωμένο, σ’ αυτήν την θεσμική λειτουργία του αστικού κράτους για την οποία ο ίδιος έλεγε ότι όσα έχουν δει την δημοσιότητα με τα παραδικαστικά κυκλώματα δεν είναι ούτε η κορυφή του παγόβουνου).

Και ποιους θα στοχεύει η δικαστική του προσφυγή;
Ενάντια «σε κοινωνικά αποβράσματα, τα οποία επί σειρά ετών προσπαθούν συστηματικά να επιβιώσουν εξαπατώντας τους πολίτες» στους «υπηρέτες της παραδημοσιογραφίας» σ’ αυτούς που εκτοξεύουν «λάσπη», «αθλιότητες» και βρίσκονται σε «διατεταγμένη υπηρεσία κατασυκοφάντησης».

Κι όλοι αυτοί που συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά που αναφέρει ο Ζούγκλας δεν κάνουν πιάτσα στα χαζοκούτια και στις αστικές φυλλάδες.
Εκεί που συχνάζουν είναι η μπλοκόσφαιρα!

Και ο γίγαντας ρεπόρτερ της «αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας» θα αναλάβει –με την βοήθεια δικαστών, βεβαίως, βεβαίως- να εξυγιάνει την δημόσια ζωή επειδή «η συγκεκριμένη κατάσταση οδηγεί σε κοινωνικό αδιέξοδο»!

Καλά, τι πίνει ο μεγάλος και δεν μας δίνει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *