Αργομισθίες …

Είχαμε αναφερθεί σε περασμένη ανάρτηση μας με τον σκωπτικό τίτλο «άλλος πηδάει και άλλος πληρώνει» σε υπουργό που έχει διορίσει αργόμισθες τις δυο (!!!) ερωμένες του στο τηλεοπτικό κανάλι – φάντασμα του υπουργείου Ανάπτυξης.

Μάλιστα για το ίδιο ανύπαρκτο τηλεοπτικό κανάλι περασμένο δημοσίευμα στην εφημερίδα «Νέα» υπογράμμιζε: «Εικόνα δεν έχει. Έχει όμως πάνω από εξήντα άτομα προσωπικό με μισθοδοσία που υπερβαίνει το 1 εκατ. 800 χιλιάδες ευρώ και προϋπολογισμό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Ορισμένοι από τους εργαζομένους πληρώνονται καλύτερα κι από τους βουλευτές. Η δε κυβέρνηση- εν όψει εκλογών- θέλει να διορίσει εκεί άλλους ογδόντα πέντε».

Επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα γιατί στο blog fimotro δημοσιεύετε η λίστα με τα 56 ονόματα δημοσιογράφων που παντελωνιάζουν από εκεί –ελέω Χατζηγάκη- την αργομισθία τους.
Εκεί συναντούμε και τα ονόματα δυο γυναικών, που παρουσιάζονται σαν δημοσιογράφοι, και το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι η προσήλωση τους στα «καθήκοντα» που τους ανέθετε ο υπουργός που τις διόρισε εκεί. (Το θέμα που αναφέραμε στην εισαγωγή της ανάρτησης).

Να σημειωθεί ότι οι ίδιες εξακολουθούν να δίνουν το παρόν στο πολιτικό γραφείο που εξακολουθεί να διατηρεί ο υπουργός σε εκλογική περιφέρεια της επαρχίας στην οποία πολιτεύετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *