Ομορφός κόσμος ηθικός, δεξιά πλασμένος

Τα όσα συμβαίνουν με τους ένοικους της «δεξιάς πολυκατοικίας» πέρα απ’ τον χαβαλέ, υποδηλώνουν και το ήθος των ατόμων αυτής της παράταξης.
Εκβιασμοί, χτυπήματα κάτω απ’ την μέση, υπόγειες συναλλαγές.

Εχτές είχαμε τον Τσιτουρίδη που απείλησε ότι θα «ανοίξει το στόμα του» κατονομάζοντας τους «αρχιερείς της διαπλοκής που κάνουν κουμάντο σε Μαξίμου και Ρηγίλλης» και σήμερα βλέπουμε ότι έχει κόψει κρύος ιδρώτας της δεξιές εφημερίδες. (Περιττό μα πούμε ότι αν τον έβαζαν στις λίστες δεν θα υπήρχαν «αρχιερείς της διαπλοκής», όπως και δεν υπήρχαν τότε που είχε υπουργικό θώκο)

Δικιά μας εκτίμηση. Δεν πρόκειται να ακούσουμε από τον Τσιτουρίδη τίποτα ουσιαστικό. Κίνηση τακτικής είναι τα λεγόμενα του με αποδέκτες την ηγεσία της Ν.Δ να μην τον θεωρήσουν καμένο χαρτί προσδοκώντας να καταλάβει άλλο αιρετό πόστο (νομάρχης π.χ) με το χρίσμα της Ν.Δ.

Την ίδια τακτική εφάρμοσε σήμερα και ο Α. Παυλίδης.
Εριξε τις μπηχτές του για τον αποκλεισμό του απ’ τις εκλογικές λίστες της Ν.Δ –ήταν κάτι το αναμενόμενο μετά όσα είχαν προηγηθεί με τον ίδιο πρωταγωνιστή- αλλά έστειλε και το μήνυμα του –ποιος ξέρει τι σκοπιμότητες έχει ο ίδιος- προς την ηγεσία του κόμματος του.
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο προσχώρησης στο κόμμα του Καρατζαφύρερ τονίζοντας στην δήλωση του ότι συνεχίζει να μετέχει ενεργά στις πολιτικές διεργασίες ενόψει των εκλογών, «μαζί με ομοϊδεάτες Δωδεκανήσιους».

Τον μπαμπούλα του ΛΑΟΣ χρησιμοποίησε για να κάνει την εμφάνισή της στην πολιτική ζωή στις τάξεις της Ν.Δ και το μοντέλο Μαρίνα Τσιντικίδου όπως και για να μην κοπεί απ’ τους εκλογικούς συνδυασμούς και η Ελενα Κουντουρά.

Η αποθέωση όμως τις γελοιότητας και του παρασκηνιακού παζαριού είχε πρωταγωνιστή το στέλεχος της Ν. Δ Αντ, Βουγιουκλάκη.

Αντιγράφουμε από τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων:

“Συνάντηση με τον πρώην πολιτευτή της ΝΔ, διακεκριμένο αρχιτέκτονα κ. Αντώνη Βουγιουκλάκη, είχε σήμερα στα γραφεία του κόμματος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Με το πέρας της συνάντησης ανακοινώθηκε η προσχώρηση του κ. Βουγιουκλάκη στο ΛΑ.Ο.Σ.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις:

Γ. Καρατζαφέρης: «Με εξαιρετική χαρά, καλοδεχόμαστε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τον κ. Αντώνη Βουγιουκλάκη, ο οποίος υπήρξε εις το παρελθόν συνυποψήφιός μου, στη Β΄ Αθηνών, ένας υπέροχος επιστήμων και ένας αχθοφόρος πολύ μεγάλου ονόματος που έχει αγκαλιάσει, αγαπήσει, για περισσότερο από μισό αιώνα, ο ελληνικός λαό: Το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ο Αντώνης Βουγιουκλάκης είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει πολλά σε αυτή την κοινή προσπάθεια».

Α. Βουγιουκλάκης: «Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση δέχθηκα την πρόσκληση του Προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, του παλιού και αγαπητού φίλου, Γιώργου Καρατζαφέρη Ενστερνίζομαι όλα αυτά που ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός προβάλλει, έχει προγραμματίσει και υποστηρίζει. Αυτές οι τρεις έννοιες που είχαμε μέσα στην καρδιά μας, όταν ασχοληθήκαμε για πρώτη φορά με την πολιτική, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, βλέπω ότι εδώ βρίσκουν στέγη. Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Όσοι με ξέρουν από κοντά γνωρίζουν ότι όταν θέλω κάτι να επιτύχω, το επιτυγχάνω».

Σήμερα όμως σε καθημερινή εφημερίδα συναντάμε επιστολή του Αντ. Βουγιουκλάκη που μας λέει: «Απ’ τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη δέχτηκα πρόσκληση να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Για λόγους προσωπικούς δεν είμαι σε θέση να ανταποκριθώ θετικά (…). Συνεχίζω να στηρίζω και να αγωνίζομαι για τη Νέα Δημοκρατία».

Αν χαραμίσαμε τόσο χώρο είναι για να δείξουμε τον «όμορφο κόσμο ηθικό, δεξιά πλασμένο» που στεγάζετε στην πολυκατοικία Καραμανλή-Καρατζαφέρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *