Γιατί το γύρισαν στο “μουγκαφόν” όλοι;

Αυτό το πογκρόμ που συνεχίζετε για δυο μέρες στα Εξάρχεια δεν έχει όμοιο του ούτε .. στις καλύτερες μέρες Μαρκογιαννάκη.

Πολίτες που φέρουν μαζί τους ταυτότητα –δεν μπορούν οι μπάτσοι να επικαλεστούν «εξακρίβωση στοιχείων»-, περαστικοί απ’ την περιοχή, νεολαίοι που απλώς καθόταν σε πάρκο, ένιωσαν στο πετσί του το καινούργιο «δόγμα Χρυσοχοϊδη».

Λούστηκαν βρισιές από μπάτσους, υπέστησαν εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο, προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ ταλαιπωρούμενοι επί ώρες χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Καλά δεν καταλαβαίνει ο Χρυσοχοϊδης και οι πραίτορες του ότι το μόνο που κατορθώνουν είναι να εξαγριώνουν τον κόσμο, να εντείνουν την αγανάκτησή του απέναντι στις δυνάμεις καταστολής;

Και που στο διάολο είναι τα «αριστερά» πολιτικά κόμματα, και οι «αρμόδιοι θεσμικοί παράγοντες» -Δικηγορικός Σύλλογος, Συνήγορος του Πολίτη κ.α- μπροστά στο όργιο κατάχρησης εξουσίας που εκδηλώνετε απ’ τους μπάτσους με την κάλυψη της φυσικής και πολιτική τους ιεραρχίας;

Υ.Γ Τουλάχιστον εμετική ήταν η παρουσία του Κασιώτη στο δελτίο του Alpha που μίλησε για προσπάθεια του Χρυσοχοϊδη να «καταργήσει το σημερινό άβατο των Εξαρχείων».

0 απαντήσεις στο “Γιατί το γύρισαν στο “μουγκαφόν” όλοι;”

 1. η πιό σεμνή απάντηση που άκουσα είναι ..:
  διότι τα παίρνουν όλοι..!

  ένας φίλος διόρθωσε λέγοντας..:
  διότι χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους
  της μιχαλούς και του μιχάλη
  μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις..!

  οι αυλοκόλακες όμως επιμένουν
  ότι αυτό είναι επιθυμία
  του εκλογικού σώματος των ελλήνων.

  εγώ πιστεύω ότι ισχύουν και οι τρείς απόψεις ….
  μιάς και είναι γνώριμο ιδίωμα του ελληνισμού να τρώει τα παιδιά του
  και όχι τ'αφεντικά του..:(

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *