Π. Παναγιωτόπουλος ο νέος έρωτας του DEFENCENET.GR μετά την Χρυσή Αυγή.

«Ο βήχας και ο έρωτας δύσκολα κρύβονται» λέει η λαϊκή σοφία.

Και η ερωτική σχέση του εκδότη της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ με τη ΝΔ κρατά χρόνια. Όμως όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγαράκια, έχουν και αυτοί τα καβγαδάκια τους.

Έτσι, ενώ ο εν λόγω εκδότης ξεκίνησε ως υπηρεσιακός παράγοντας στο Πεντάγωνο όταν ΥΕΘΑ ήταν ο Σπ.Σπηλιωτόπουλος, για να βρεθεί γρήγορα στο σπίτι «για προσωπικούς πάντοτε λόγους», καθώς κάποιες παρεξηγήσεις έγιναν με τους Ρώσους, όταν ο Σπηλιωτόπουλος κατάγγελλε τις παραγγελίες των TOR Μ1 από τον Α.Τσοχατζόπουλο, μέχρι το ταξίδι του στη Μόσχα, που συνοδεύτηκε από νέες παραγγελίες του εν λόγω αντιαεροπορικού συστήματος!!!

Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι λοιπόν ΝΔ και degencenet.gr έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Πολύ κοντά ήρθαν για το θέμα των ΑΟΖ που ανακίνησε η ΝΔ και το εν λόγω έντυπο, αλλά στην εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής, ο μόνος που δεν πήγε ήταν ο ηγέτης της ΝΔ, Α.Σαμαράς, για να διαβάσει την ομιλία που του είχε ετοιμάσει ο εκδότης της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.

Ακολούθησε η αντιμνημονιακή ρητορεία του defencenet.gr που ενίσχυσε και προέβαλε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και του Καμμένου.

Η υπουργοποίηση όμως του Π.Παναγιωτόπουλου και η ανάληψη καθηκόντων ΥΕΘΑ έφεραν την άνοιξη στην καρδιά της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.

Τελευταία απόδειξη της αναθέρμανσης της σχέσης τους αποτελεί η υπεράσπιση του Π.Παναγιωτόπουλου και η επιχείρηση απαξίωσης της ΑΝΑΕΔ, που μεταξύ άλλων καταδίκασε τις υποσχέσεις του ΥΕΘΑ και θεώρησε “Ακατάλληλα μέρη για παιδιά τα στρατόπεδα”!

Η λάσπη που πετά η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ συναγωνίζεται τη φαιδρότητα των επιχειρημάτων καθώς φτάνει να συγκρίνει τις βάσεις και τις παροχές του αμερικανικού στρατού με τα ελληνικά στρατόπεδα!

Αλλά είπαμε συχνά «ο έρωτας στραβώνει»! Σε κάνει μάλιστα να υπερασπίζεσαι τη μετατροπή των Ενόπλων Δυνάμεων σε Φτωχοκομείο. Σου επιτρέπει να κατηγορείς του Πασόκους υπουργούς, αλλά να ξεχνάς τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και τα έργα των Σπ.Σπηλιωτόπουλου, Β.Μεϊμαράκη-Μιχαλολιάκου, Δ.Αβραμόπουλου-Γεωργίου, Φραγκούλη Φράγκου.

Από την παραπάνω όμως επίθεση προκύπτει ένα πολύτιμο συμπέρασμα: η ταξική πολιτική της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ θα έχει τέτοια ένταση, θα οδηγήσει την κοινωνία μας σε τέτοια εξαθλίωση και απόγνωση, από την οποία φυσικά δε γλυτώνουν οι στρατιωτικοί, αναγκάζοντας το αστικό σύστημα εξουσίας  να επιστρατεύσει όλους τους αυταρχικούς και προπαγανδιστικούς μηχανισμούς του.

Εμείς θεωρούμε ότι μόνη απάντηση είναι η ανάπτυξη ενός μαζικού κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό. Έχουμε επίγνωση ότι αργά ή γρήγορα ο εργαζόμενος λαός μας θα συνειδητοποιήσει ότι δε μπορεί να υπάρξει παρόν και μέλλον με τη βαρβαρότητα του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, δε μπορούμε να ζήσουμε με την Ε.Ε., το ΕΥΡΩ και το ΝΑΤΟ.

Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του defencenet.gr που αποσκοπεί στην επιβολή του Νόμου και της Τάξης, λασπολογώντας, τρομοκρατώντας, υπερασπίζοντας ταυτόχρονα την ελεημοσύνη αυτών που μας έφεραν ως εδώ!

Σύμφωνα με ανακοίνωση μιας από τις πολλές ενώσεις αποστράτων που έχουν ενσκήψει εσχάτως, της ΑΝΑΕΔ, η εξαγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, ότι το υπουργείο αγκαλιάζει ολόκληρο το προσωπικό, αλλά και τις οικογένειές τους με φροντίδα για στέγαση (σε ειδικά καταλύματα, φυσικά) και σίτιση εντός των στρατοπέδων, αν το επιθυμούν βέβαια, είναι … “μέτρο εξαθλίωσης”!

Ας δούμε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΑΝΑΕΔ:  “Μέτρα εξαθλίωσης και κατοχικής πρακτικής, η αναγγελία του ΥΕΘΑ κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου σε συνέντευξη του στο Real fm στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου ότι «είναι κρίσιμο να τους δώσουμε (στους ε.ε. στρατιωτικούς) στέγαση και σίτιση στα στρατόπεδα».

Η ισοπέδωση της αξιοπρέπειας  των στρατιωτικών συνεχίζεται και φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει εδώ. Καταδικάζονται τα παιδιά των στρατιωτικών να μεγαλώνουν σε στρατόπεδα και να σιτίζονται σε συσσίτια απορίας. Η παρακάτω ανακοίνωση είναι σαφής προάγγελος εξοντωτικών μειώσεων στις αποδοχές των στρατιωτικών. Για δε τους εν αποστρατεία στρατιωτικούς αναμένουμε την πρόβλεψη διάνοιξης τάφων, γιατί εκεί φαίνεται ότι θα τους οδηγήσουν”.

Κατάλαβε κανείς τίποτα; Δηλαδή η συγκεκριμένη ένωση αποστράτων – έστω αριστερής απόχρωσης, αλλά αυτό δεν έχει σημασία – θεωρεί το ότι το άνοιγμα των στρατοπέδων επί 24ώρου βάσεως για σίτιση και στέγαση στις οικογένειες των στρατιωτικών είναι “ισοπέδωση της αξιοπρέπειάς τους”; Τόσο πολύ εκτιμούσαν τον χώρο εργασίας, διαβίωσής και προσφοράς τους οι απόστρατοι της συγκεκριμένης ένωσης και τώρα τον θεωρούν περίπου “κολαστήριο”;  Ή το άλλο απίθανο ότι “Καταδικάζονται τα παιδιά των στρατιωτικών να μεγαλώνουν σε στρατόπεδα και να σιτίζονται σε συσσίτια απορίας”!  Προφανώς οι ιδεοληψίες των συγκεκριμένων απόστρατων θεωρούν τα στρατόπεδα φυλακές ή κακόφημα μέρη που δεν πρέπει να συχνάζουν παιδιά!

Στις ΗΠΑ και αλλού που οι οικογένειες των στρατιωτικών μένουν σπουδάζουν και σιτίζονται, αν το θέλουν, σε ειδικά καταλύματα μέσα στα στρατόπεδα και αυτό είναι υποχρέωση του κράτους προφανώς εκεί “καταδικάζονται οι οικογένειες και τα παιδιά των στρατιωτικών”.  Όσο για την “διάνοιξη τάφων στους απόστρατους” είναι γελοίο να επιτίθενται σε μία πολιτική ηγεσία μιας εβδομάδας για πράξεις και εγκλήματα των προηγούμενων ηγεσιών και πιο συγκριμένα των Ευ.Βενιζέλου, Π.Μπεγλίτη, του Γ.Παπακωνσταντίνου και φυσικά του Γ.Παπανδρέου, ο οποίος έγινε ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ελληνική ιστορία που δεν επισκέφθηκε ποτέ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.  Πάν μέτρον άριστον, φίλοι της ΑΝΑΕΔ… Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *