Λίστα Λαγκάρντ: τεράστια εκστρατεία αποπροσανατολισμού

Μόνο με χαβαλέ μπορεί να αντιμετωπίσεις τα όσα διαδραματίζονται στο κοινοβούλιο τους σχετικά με την αποδώσει ευθυνών για το σκάνδαλο της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ. Αυτό ακριβώς που έκαναν οι συντελεστές του «ράδιο Αρβύλα» στο βίντεο που παραθέτουμε.

Δεν θα μπούμε σε σχολιασμό των εκστάσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ότι με την επιλογή των κομμάτων της συγκυβέρνησης να στηθούν τρεις αντί τέσσερις κάλπες οδεύουμε για κουκούλωμα που «περιέχει και τον κίνδυνο να μην παραπεμφθεί κανένας» πολιτικός όπως λέει το ΚΚΕ ή «θα πρόκειται για κουκούλωμα» όπως ισχυρίζεται ο Σύριζα.

Εχουμε πολλές σχετικές αναρτήσεις ενώ δυο εύστοχες τοποθετήσεις για την λίστα Λαγκάρντ μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

Ολη αυτή η συζήτηση που παρακολουθούμε αυτό τον καιρό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια τεράστια εκστρατεία αποπροσανατολισμού την στιγμή που ντόπιοι και ξένοι λήσταρχοι-κεφαλαιοκράτες έχουν πέσει σαν αρπακτικά όρνια πάνω στον ελληνικό λαό καταδικάζοντας τον στην φτώχεια και εξαθλίωση για να ικανοποιούνται τα συμφέροντα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *