Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε

Του Σ.

«Είμαι πολύ πιο αισιόδοξος και σίγουρος ότι σύντομα η Ελλάδα θα είναι μια χώρα πολύ πιο δίκαιη, ευνομούμενη, πιο χαρούμενη και οι πολίτες της θα είναι πιο ευτυχισμένοι»

Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου-Ο κατά τύποις Ελληνας πρωθυπουργός, μιλώντας στο κλείσιμο των εργασιών του Συμποσίου της Σύμης

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που γνώρισε αυτός ο τόπος, ο γελοίος πολιτικός σαλτιμπάγκος που μας έχει κουφάνει με τις παπαριές του, σε βαθμό που να σκεπτόμαστε, τι πίνει και δεν μας δίνει, ξαναχτυπά.

Την ώρα που ρίχνει αυτός και τα συνεταιράκια του –ΔΝΤ-Ε.Ε- τεράστιες εργατικές μάζες στην φτώχια, στην ανασφάλεια στην αβεβαιότητα για το αύριο.

Την ώρα που η ακρίβεια θερίζει με επιλογή της κυβέρνησής του αφού αύξησε τον ΦΠΑ δυο φορές μέσα σε 4 μήνες, και παράλληλα αφήνει τα καρτελ ασύδοτα να κερδοσκοπούν.

Την στιγμή που οι ξεπουλημένοι γραφειοκράτες υπογράφουν την ΕΓΣΣΕ υπό τα χειροκροτήματα του ΣΕΒ, που καθηλώνει τα εξευτελιστικά μεροκάματα για τους «τυχερούς» που έχουν δουλειά.

Την στιγμή που η ανεργία θερίζει και το μεροκάματο το βλέπουμε με το μακαρόνι, αυτός συνεχίζει να μας μιλάει για .. χαρά και ευτυχία … που θα ‘ρθει.

Οι χορτασμένοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις μεγάλες μέρες που θα ‘ρθούνε, που έγραφε και ο Μπρεχτ

Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε ακόμα. Χάσαμε μια μάχη αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται.

0 απαντήσεις στο “Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *