Καραμέλα που δεν λιώνει

Κάτι που πρέπει να επισημάνουμε γιατί πιθανόν να το συναντήσουμε σύντομα μπροστά μας είναι η καραμέλα που θέλει ασύλληπτα μέλη της 17 Νοέμβρη να καθοδηγούν τις οργανώσεις ένοπλης μειοψηφικής βίας που παρουσιάστηκαν μετά το 1992.

Δεν είναι καινούργιο αυτό. Την ίδια καραμέλα πιπιλίζει χρόνια τώρα ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιοκάφρος Β. Λαμπρόπουλος την επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία ο Γ. Πρετεντέρης και συνεχίζουν αρκετοί ομόσταυλοι τους.

Τώρα μαθαίνουμε ότι τον ίδιο χαβά παιανίζει και ένας άλλος τύπος με «ιδιαίτερα» προσόντα. Αυτός λέγεται Αθανάσιος Δρούγος και παρουσιάζεται σαν «διεθνολόγος, στρατιωτικός αναλυτής και ειδικός στα θέματα στρατηγικής και διεθνούς ασφάλειας». Σύμφωνα με το βιογραφικό του «συμμετέχει από το 2004 στην εκπαίδευση Ιρακινών και Αφγανών αξιωματούχων σε κράτη της Δυτ. Ευρώπης (Γερμανία, Νορβηγία)». Καταλαβαίνετε για τι φρούτο μιλάμε και ίσως να μην είναι τυχαίο – ότι έγραψε: «Εκτιμώ ότι κάποιοι από τους μη -συλληφθέντες της 17Ν- κατευθύνουν τη νεότερη γενιά να είναι πιο τυφλή-εκδικητική-και απορριπτικά απολιτική».

Δεν ξέρουμε τι σχεδιασμοί έχουν τα σαϊνια της «αντιτρομοκρατικής».
Κάπου πάει η σκέψη μας αλλά δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο …

2 απαντήσεις στο “Καραμέλα που δεν λιώνει”

  1. Ο συγκεκριμένος "αναλυτής" εδώ και καιρό περιφέρεται από στρατόπεδο σε στρατόπεδο και δίνει διαλέξεις σε θέματα διεθνούς στρατηγικής, προφανώς με χρήματα του ελληνικού δημοσίου. Από όσο κατάλαβα, όταν τον άκουσα πριν 1+ χρόνο, θα μπορούσα να ακούω και υπάλληλο της σία να ενημερώνει το λαουτζίκο για το πώς έχουν τα πράγματα. Και για την ιστορία, οι μπούρδες που έλεγε αποδείχθηκαν μέσα στον ένα χρόνο που μεσολάβησε από τότε αυτό που ήταν: μπούρδες!

  2. ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ Κ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΑΚΙΑ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΟ Κ ΤΥΦΛΟΠΑΝΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *