Κουίζ μετρίας δυσκολίας

Θα μπορούσε να υπάρξει δημοσιοκάφρος- μπλογκερς που σιτίζεται ταυτοχρόνως από 6 (!!!) διαφορετικά ταμεία; (Ενός τηλεοπτικού καναλιού, ενός ραδιοφωνικού σταθμού, μιας ημερήσιας αθλητικής εφημερίδας , δυο βδομαδιάτικων εφημερίδων και από τα «απόρρητα κονδύλια» της ΕΥΠ; ).

Μιλάμε για μηνιάτικα που παντελονιάζει «επίσημα» χωρίς να αναφέρουμε τα όσα κυκλοφορούν για τα ποσά που έχει εισπράξει από εκβιασμούς που κάνει εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στην μπλοκόσφαιρα και τα ΜΜΕ στα οποία δουλεύει.

Εμείς σ’ αυτό το μπλογκ, όσα χρόνια έχουμε διαδικτυακή παρουσία, δεν συνηθίζουμε να μιλάμε ούτε με γρίφους, ούτε φωτογραφίζοντας καταστάσεις.
Αυτό το κουίζ το βάζουμε μέχρι να είμαστε σε θέση να αναφέρουμε τεκμηριωμένα, γεγονότα και καταστάσεις που ερευνούμε, με αφορμή μια καταγγελία –με στοιχεία- που ήρθε σε γνώση μας.

0 απαντήσεις στο “Κουίζ μετρίας δυσκολίας”

  1. Είναι γνωστή η περίπτωση αυτού του μυστήριου τύπου που σε εποχές που η ανεργία μαστίζει όλους τους δημοσιογράφους αυτός είναι περιζήτητος από όλα τα αφεντικά του χώρου.(ο λόγος είναι ότι χαφιεδίζει τους συναδέλφους του και δεν διαστάζει να εκβιάσει τους πάντες για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των κατά καιρούς αφεντικών του). Καλό είναι συντρόφια Βαθυκόκκινοι πριν γράψετε το όνομα του να τον έχετε "δέσει" με στοιχεία ειδικά για την εμπλοκή του με τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ. Αυτός είναι αδίστακτος. Να προσέχετε.

  2. Τα χαρακτηριστικά του σχολίου παραμπέμουν σε ΠΑΠΑ και ΤΖΩΝ.
    Δεν κάνω λάθος.

  3. Τωρα ειναι σαν να μη το ειπες κι αν δεν πεις ονομα μπορουμε να υποθεσουμε οτι καποιο τελεσιγραφο του στελνεις του μπακιρτζη μπας κι αδειασει καμια θεσουλα να εφορμησουμε!
    Τυχαιο;Δεν νομιζω.
    Λοιπον εδω και τωρα ξεβρακωμα η ξεπαντελονιασμα,αλλις το παιζεις Μαριας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *