Ο θάνατος του γιου μου οφείλεται σε εν ψυχρώ δολοφονία λέει ο Πατέρας 19χρονου Θανάση Καναούτη (Βίντεο)

image002Και ενώ Κυριακάτικη εφημερίδα φέρνει στην δημοσιότητα εγκύκλιο του ΟΟΣΑ προς του ελεγκτές στους οποίους συνιστά σε όσους επιβάτες αντιλαμβάνονται χωρίς εισιτήριο: «Να μην του κάνεις την χάρη να τον αφήσεις ατιμώρητο για να σταματήσει να φωνάζει. Αυτό επιβαρύνει την συμπεριφορά του και μαθαίνει σε αυτόν και σε άλλους ότι ο καβγάς, είναι ο τρόπος για να πάρουν αυτό που θέλουν», ο πατέρας του αδικοχαμένου Θανάση, Γιάννης Καναούτης, επιμένει στην άποψη του ότι ο γιός του δεν πήδηξε από το τρόλεϊ αλλά ότι τον έσπρωξαν αποδίδοντας τον θάνατο του Θανάση σε εν ψυχρώ δολοφονία.

ε κείμενο που υπογράφει ο Β. Λαμπρόπουλος στην ηλεκτρονική σελίδα του Βήματος αναφέρεται σ το πόρισμα των ιατροδικαστών Γιώργου Ντιλέρνια και Σουλτάνας Μαριανού για τις συνθήκες θανάτου του 19χρονου Θανάση Καναούτη, γράφοντας μεταξύ άλλων:

Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι από την νεκροψία δεν προέκυψε ότι ο 19χρονος είχε κάποιον μώλωπα στα πόδια. Κι έτσι δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται αρχικά στοιχεία πραγματογνωμοσύνης, σύμφωνα με τα οποία «το πόδι τού 19χρονου παγιδεύτηκε από την πόρτα του τρόλεϊ που έκλεινε και αυτό οδήγησε στην μοιραία πτώση του στην άσφαλτο».

Σύμφωνα με το ίδιο πόρισμα ο 19χρονος έφερε εκδορές στους ώμους λόγω της πτώσης του στην άσφαλτο και πιθανόν του γεγονότος ότι σύρθηκε στην άσφαλτο λόγω της κεκτημένης ταχύτητας -αδρανειακή κίνηση- που είχε το τρόλεϊ εκείνη την στιγμή, που υπολογίζεται σε περίπου 20 χιλιόμετρα την ώρα. Πάντως οι ιατροδικαστές επεσήμαναν ότι από τη νεκροψία δεν μπορεί να διαπιστωθεί εάν ο άτυχος Θανάσης Καναούτης δέχτηκε σπρωξίματα, αφού αυτές οι ενέργειες δεν μπορούν να «αποτυπωθούν στο σώμα» εάν δεν είναι εξαιρετικά βίαιες.

Πηγή:tsak-giorgis.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *