Στη ζούγκλα του Πάγκαλου

Μια ζωή ο Θ. Πάγκαλος παριστάνει τον ψευτοτσαμπουκά εκεί που τον παίρνει ενώ είναι κότα λυράτη στους δυνατούς.
Δεν θα χρησιμοποιήσουμε βαρύγδουπες εκφράσεις του τύπου «ξεπέρασε τα όρια» κλπ, απλούστατα γιατί το κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει όρια εκεί που θεωρεί ότι «έχει το πάνω χέρι». Και η παρέμβαση του για τα όσα διαδραματίστηκαν στην ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου δεν δείχνουν τίποτε άλλο παρά πόσο μικρόψυχος, κομπλεξικός, γραφικός και επικίνδυνος είναι.

Συγκεκριμένα επειδή στην ιστοσελίδα zougla.gr γράφτηκαν κάποια σχόλια αναγνωστών που δεν τα θεώρησε κολακευτικά για το πρόσωπο του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΓΑΠ, έστειλε εκεί επιστολή που αναφέρει μεταξύ άλλων: «δεδομένου ότι έχει πληγεί βάναυσα η τιμή και η αξιοπρέπειά μου, σας καλώ να διαγράψετε ΑΜΕΣΑ τα ανωτέρω αναρτημένα σχόλια ή όποια άλλα, παρόμοιου περιεχομένου και να διακόψετε το λογαριασμό του χρήστη – μέλους ή των χρηστών – μελών, γνωστοποιώντας μου, παράλληλα, τα πλήρη στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας κλπ.) αυτών, ώστε να προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Άλλως θα σας θεωρήσω συνυπεύθυνους στις πιο πάνω παράνομες ενέργειες».

Δεν μας εντυπωσιάζει η αντίδραση αυτού του πολιτικού σαλτιμπάγκου. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο μπλογκ μας θα δείτε δεκάδες αναφορές για τον βίο και την Παγκάλειο πολιτεία.
Το ότι είναι γιες μεν στους ισχυρούς και δυνατούς, («ΗΠΑνθρωπο» τον χαρακτήρισε ο «Ριζοσπάστης»), να υπενθυμίσουμε μερικές υποθέσεις που έλαβαν χώρα επί υπουργίας του Πάγκαλου στο ΥΠΕΞ.

• Συμφωνία Μαδρίτης (σ.σ.: εκεί αναγνωρίστηκαν «νόμιμα και ζωτικά» συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο).

• Υπόθεση Οτσαλάν (σ.σ.: εκεί ο Πάγκαλος καταγραφόταν στα έγγραφα της ΕΥΠ ως ο «μεγάλος τραγουδιστής», που προΐστατο ενώ δίνονταν οι εντολές στον Καλεντερίδη να πετάξει έξω από την πρεσβεία τον Οτσαλάν με τη φράση: «Σάββα παιδί μου πέτα τον έξω»).

• Υπόθεση των Ιμίων (σ.σ.: εκεί που, όπως έλεγε, η σημαία δε θα έφευγε, …).

Στα παραπάνω προσθέστε και άλλες μικρότερες υποθέσεις, από το «συγγνώμη» στους Γερμανούς και τις ύβρεις κατά των πνευματικών ανθρώπων, που διαμαρτύρονταν για την υπόθεση Οτσαλάν, ότι ήταν «κουραμπιέδες και κουραδόμαγκες», μέχρι τις δικαστικές κινήσεις του Πάγκαλου κατά δημοσιογράφων με την κατηγορία της «κατασκοπίας» (!) για δημοσιεύματα που δεν του άρεσαν και θα βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιόν του ανθρώπου.

Και με την ευκαιρία θυμηθείτε κάποια δημοσιεύματα:
«Θ. Πάγκαλος: Ταλαντούχος στις “βρόμικες” δουλειές» τιτλοφορούσε άρθρο του ο «Δρόμος της Αριστεράς», ενώ κείμενο του Δημήτρη Μάρκου στο «Πριν» έκανε λόγο στο ότι «Θ. Πάγκαλος: Από “τραγουδιστής” της Κατεχάκη, φουσκωτός του Μαξίμου».

0 απαντήσεις στο “Στη ζούγκλα του Πάγκαλου”

 1. Ερώτηση δημοσιογράφου και μάλιστα, ευγενέστατη
  "Σας προβληματίζει η επιστολή Σημίτη?"
  Απάντηση του πολλά βαρύ Πάγκαλου
  "Δε γαμιέσαι πρωί πρωί…"
  Αυτόν, τον έχουμε αντιπρόεδρο κυβέρνησης!!!!!!!!!!!
  Απο την Ελληνοφρένεια

  http://www.youtube.com/watch?v=8LC5Kf6IGv4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *