Νεοναζισμός: η θυγατρική του Καπιταλισμού

535541_467860043263914_1234941840_nΤου Γιάννη Μακριδάκη

Οι ναζιστές του ντόπιου και ευρωπαϊκού καπιταλισμού αποκηρύττουν τώρα τους νεοναζί της Ελλάδας και κάνουν πως δεν θα τους ανεχτούν άλλο επειδή αυτοί δολοφονούν με όπλα συμβατικά, παλαιάς αντίληψης και τεχνολογίας, ντεμοντέ, ακόμα και χειροκίνητα όπλα, που αφήνουν ίχνη, που ξεσηκώνουν τα πάθη και τα πλήθη.

Οι ναζιστές του καπιταλισμού επιθυμούν να είναι οι μόνοι που δολοφονούν και να είναι νόμιμες οι δολοφονίες τους, επιθυμούν να θέσουν στην παρανομία τα γνήσια τέκνα τους, τα οποία τόσα χρόνια εξέθρεφαν ως ιδιώτες καταναλωτές αμόρφωτους ταγμένους να δολοφονούν καθημερινά τη Ζωή τους και τη Ζωή γύρω τους, για να “ζουν” δίχως να ξέρουν τίποτε από Ζωή, για να επιβιώνουν κυκλοφορώντας το χρήμα από τον πάτο όπου οι ίδιοι βρίσκονται, προς την κορφή της πυραμίδας, για να είναι έτοιμοι να δολοφονήσουν για ένα κομμάτι ψωμί κατόπιν, όταν το σύστημα τους ξεράσει στην ανεργία, κάθε έναν που θεωρούν κατώτερό και πιο αδύναμο από αυτούς.

Όπως το χρηματοοικονομικό σύστημα είναι υποσύνολο του οικοσυστήματος, έτσι και ο νεοναζισμός τύπου χρυσής αυγής είναι υποσύνολο του ναζισμού, ο οποίος αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό και το βασικό συστατικό του καπιταλισμού. Του καπιταλιστικού ναζισμού που εξοντώνει καθημερινά κάθε ον, κάθε πλάσμα διαφορετικό, κάθε είδος ζωής στη Φύση, την οποίαν θεωρεί είτε εμπόδιο στην “ανάπτυξη” είτε ευκαιρία “εκμετάλλευσης”, “αξιοποίησης”, με στόχο την μόνιμη, την συνεχή γιγάντωση της χρηματοοικονομικής του φούσκας.

Ο καπιταλισμός είναι ένα άκρως ναζιστικό σύστημα, είναι ο ορισμός του ναζισμού. Σκοτώνει ζώα, φυτά, πουλιά, ανθρώπους για να δίνει υλικά διατροφής, ενέργεια και πλαστή ζωή στους καταναλωτές ιδιώτες που τον ενσαρκώνουν. Ο καπιταλισμός είναι ένα άκρως ναζιστικό σύστημα, το οποίο γιγαντώθηκε επικίνδυνα εντός του περασμένου αιώνα και αφού κατέστρεψε, και καταστρέφει ακόμα, τη Ζωή στον πλανήτη, αφού έχει φέρει πλέον την κατάσταση στο απροχώρητο, άρχισε να δολοφονεί και τον εαυτό του.

Αυτή η ανθρωποφαγία, η αυτοκτονία της ανθρωπότητας θα ενταθεί δυστυχώς κατά την ιστορική χρονική περίοδο που ακολουθεί. Θα ενταθεί διότι η ανθρωπότητα στο σύνολό της, και προφανώς οι εκπρόσωποί της στις κυβερνήσεις, δεν έχουν την στοιχειώδη νοητική ικανότητα ώστε να προσεγγίσουν τη ζωή, τον πλανήτη, ολιστικά. Θα ενταθεί διότι ο καταναλωτισμός έχει γιγαντωθεί τόσο, που δεν μπορεί πια να υπάρξει αναίμακτη επιστροφή.

Χρέος του κάθε ανθρώπου, όποιου έχει ακόμα απομείνει άνθρωπος και νιώθει, ας έχει γεννηθεί κι ας έχει μεγαλώσει μέσα στον ναζισμό του καπιταλισμού, είναι να αισθανθεί επιτέλους πόση ζημιά προξενεί με την καθημερινή του διαβίωση, τι ύβρη διαπράττει, πώς δολοφονεί τη Ζωή του και τη Ζωή άλλων πλασμάτων γύρω του με το να καταναλώνει φυσικούς πόρους ολοένα και περισσότερους δίχως να αναπληρώνει ούτε στο παραμικρό, δίχως καν να σκέφτεται γι αυτούς, με το να συμβάλλει στην πλήρη υποκατάσταση του οικοσυστήματος από το χρηματοοικονομικό σύστημα, με το να συμβάλλει στην υποκατάσταση του ανθρώπου από τον καταναλωτή, στην υποκατάσταση της ψυχής από αριθμούς μητρώου εργαζομένων και πιστωτικών καρτών, εν τέλει δηλαδή στην απαξίωση της ζωής, η οποία κατόπιν μπορεί να αφαιρεθεί για το τίποτα, για ένα χαρτζιλίκι από τον ναζισμό.

Μονάχα ο άνθρωπος μπορεί να θέσει εκτός νόμου τον ναζισμό του παγκόσμιου κρατικού συστημικού καπιταλισμού καθώς και την θυγατρική του επιχείρηση, τον νεοναζισμό. Μόνον ο άνθρωπος άμα επιτέλους νιώσει πώς σπαταλά έτσι απερίσκεπτα τη ζωή του κάθε μέρα που ανοίγει τα μάτια του, για να δουλεύει το σύστημα και να παράγει το μοναδικό του προϊόν, τον ναζισμό.

Πηγή: dikaex.blogspot.gr μέσω Εργατικής Εφημερίδας Δράση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *