Δεν είναι περίεργο, είναι όμως εξοργιστικό (Βίντεο)

image002Δεν είναι περίεργο, είναι όμως εξοργιστικό. Δυο ολόκληρα χρόνια ακούμε τώρα γ’ αυτή την περίφημη λίστα με τα τεράστια χρηματικά ποσά που φυγάδευσαν οι καπιταλιστές από την χώρα μας, στο εξωτερικό, για τους ελέγχους που θα γίνουν και όλα τα σχετικά.

Ερχετε σήμερα η είδηση από την τηλεόραση του Σκάι και ..βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Απ’ τους 23.710 «ύποπτους» λογαριασμούς όλο αυτό το διάστημα .. μόνο 2 ελέγχθηκαν … και εισπράχτηκαν 5 εκ ευρώ.

Την ίδια ώρα είναι πρωτόγνωρο το ταξικό μίσος των εξουσιαστών του ελεεινού εξουσιαστικού διδύμου Σαμαρά-Βενιζέλου-Kουβέλη προς τα λαϊκά στρώματα. Κάνουν τα πάντα για να ξεζουμίζουν τον εργαζόμενο λαό μας και αν αυτός δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην φορολεηλασία, που τέτοια δεν έχει συναντήσει ούτε στην τουρκοκρατία είναι έτοιμοι να τον ρίξουν στα κάγκελα της φυλακής. Είναι οι ίδιοι που εκτοξεύουν μύδρους για την κοινωνική ευθύνη που έχουν οι μισθοσυντήρητοι και οι συνταξιούχοι που ανέχονται τη φοροδιαφυγή, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να καταδικάσουν μια ταβερνιάρισσα στην Υδρα που δεν έκοψε απόδειξη για μια σαλάτα, να αφήσουν άστεγες πολυμελείς οικογένειες, γιατί χρωστούν κάποια μικροποσά στην εφορία.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1779.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *