Ο Σύλλογος διάδοσης της μαρξιστικής σκέψης Γ. ΚΟΡΔΑΤΟΣ με αφορμή τη χτεσινή στυγερή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο επισημαίνει:

ΚΟΡΔΑΤΟΣ1.Η ενέργεια αυτή είναι απολύτως καταδικαστέα. Αντικειμενικά λειτουργεί προβοκατόρικα.

2.Η δολοφονία δεν μπορεί να δικαιώσει σε τίποτα την εγκληματική, ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής η οποία αποτελεί, όπως έχει πια φανεί ξεκάθαρα, το δολοφονικό χέρι των πιο αντιδραστικών συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου.

3.Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά υπάρχει ο κίνδυνος η κυβέρνηση και άλλοι αντιδραστικοί παράγοντες να αξιοποιήσουν το γεγονός προκειμένου, με βάση τη θεωρία «των δύο άκρων», να εξαπολύσουν ένα νέο κύμα αντιδημοκρατικών μέτρων και πρακτικών σε βάρος των ελευθεριών του ελληνικού λαού.

4.Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν το λαό, να τον διχάσουν με ψεύτικα διλήμματα, ενώπιον της νέας επίθεσης που ετοιμάζουν κυβέρνηση και τρόικα, ντόπια και ξένη ολιγαρχία σε βάρος του.

5.Ο λαός δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν τέτοια σχέδια. Ενωμένος θα αγωνιστεί ενάντια στον κυβερνητικό αυταρχισμό και στην παρακρατική βία, θα υπερασπίσει τις δημοκρατικές ελευθερίες που με μακρόχρονους αγώνες και θυσίες έχει κατακτήσει.

Η δημοκρατική εγρήγορση και ο παλλαϊκός αγώνας θα είναι η απάντηση ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές, ενάντια στα μνημόνια, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΔΝΤ, για την υπεράσπιση της ζωής, της δημοκρατίας, της εθνικής ανεξαρτησίας. Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος.

2-11-2013
Το γραφείο τύπου του συλλόγου διάδοσης της μαρξιστικής σκέψης Γ.ΚΟΡΔΑΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *