Η λαϊκή αυτοάμυνα συνεχίζεται στην Κερατέα

 Καταδρομική επιχείρηση μέσα σε χιονοθύελα.

Αιφνιδιαστική επιχείρηση στην φρουρούμενη βάση των μηχανημάτων στην κορυφή του Ορβριόκαστρου, πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα κάτοικοι της Λαυρεωτικής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πυρπολήθηκαν δύο από τα τρία χωματουργικά μηχανήματα του εργολάβου, ο οποίος έχει αναλάβει την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή της Κερατέας.

 Η καταδρομική επιχείρηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  πραγματοποιήθηκε εν μέσω ισχυρής χιονοθύελλας.

 Οι κάτοικοι αιφνιδίασαν τους περίπου 20 αστυνομικούς που με τέσσερα τζιπ φρουρούσαν τα μηχανήματα, τους ξεκαθάρισαν ότι δεν ήταν στόχος οι ίδιοι και στη συνέχεια, αφού έσπασαν με τσεκούρια τα τζάμια του φορτηγού και ενός σκαπτικού μηχανήματος, τα περιέλουσαν με βενζίνη και τα έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς.

Οι περίπου 25 κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες, αμέσως μετά  αποχώρησαν χωρίς να  συγκρουστούν με την αστυνομία.

Πηγή: Indymedia

Μία απάντηση στο “Η λαϊκή αυτοάμυνα συνεχίζεται στην Κερατέα”

 1. Αναβολή για τις 4 Μαΐου 2011…
  Όπως είναι ήδη γνωστό από το πρωί, το Συμβούλιο της Επικρατείας ανέβαλε τη συζήτηση των δύο προσφυγών του Δήμου Κερατέας, για τις 4 Μαΐου 2011. Οι λόγοι ήταν δύο:

  1) Νέα στοιχεία που προέκυψαν και είναι αναγκαία ώστε να συμπληρωθούν οι φάκέλοι

  2) Επειδή ο Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Αποβλήτων Αττικής είναι εννιαίο ως έργο (όχι ως χρηματοδότηση), κρίθηκε πως πρέπει να εκδικαστούν μαζί οι προσφυγές Κερατέας και Γραμματικού.

  Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν πως ενώ η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής πάντα ήταν συμπαραστάτης και στις δίκες με νομικό εκπρόσωπο, πλέον ως αντιπεριφέρεια ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ!!! Να η πρώτη συμμετοχή του κ. Σγουρού στο θέμα. Θα τoν θυμόμαστε, όπως και την κυρία αντιπεριφερειάρχη. Ενάντια στους πολίτες της περιφέρειας…

  Στη συνέχεια έγινε συμβολικός αποκλεισμός υποκαταστήματος της EUROBANK δίπλα από το ΣτΕ και ακολούθως στο Σύνταγμα…

  Ο χθεσινοβραδινός χιονιάς, μαζί με τα φυτά "έκαψε" και τα μηχανήματα που βρίσκονταν στο Οβριόκαστρο. Ένας επιπλέον λόγος να αποχωρήσει η αστυνομία. Δεν έχει να φυλάει τίποτα πια…

  Ευχόμαστε στις δυνάμεις των ΜΑΤ

  Καλό Πάσχα…
  Αναρτήθηκε από antixytax

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *