Πανικός στην κυβέρνηση και σε όλους του υπουργούς της

Πανικός στην κυβέρνησή και σε όλους του υπουργούς της, που φοβούνται να ξεμυτίσουν από τα υπουργεία τους ! Ματαιώθηκε τελικά η έλευση του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Βόλο από το φόβο επεισοδίων και μετά τον προπηλακισμό βουλευτών.

Ο κ. Χρυσοχοίδης επρόκειτο να είναι ο επίσημος ομιλητής στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος που πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Βόλο, σε ξενοδοχείο της Αγριάς.

Είχαν προηγηθεί σκέψεις για παρουσία μελών του κινήματος των «Αγανακτισμένων» στην εκδήλωση με αφορμή την έλευση του Υπουργού που εκφράστηκαν στη προχθεσινή συγκέντρωση που έγινε στην παραλία του Βόλου, ενώ η πρόταση τέθηκε και δημόσια, κατά τις τοποθετήσεις που έγιναν στη διάρκεια της συνέλευσης.

Σημειώνεται ότι συγκεκριμένη απόφαση δεν φαίνεται να ελήφθη, ούτε αναφέρθηκε στο blog που διατηρεί το κίνημα, ωστόσο συζητούνταν έντονα μέχρι χθες το βράδυ στο διαδίκτυο.

Αντε ρε παραιτηθείτε. Τι άλλο θέλετε για να φύγετε; Δεν σας θέλει άλλο ο κόσμος. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να μας πάρετε. Οτι είχαμε τα ξεπουλήσατε. Δεν τέλειωσε η δουλειά σας ακόμη;

Πηγή: SkopelosNews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *