Μια προσφορά των ανθρωποειδών της ΕΛ.ΑΣ. προς τον ελληνικό τουρισμό!

γερμανοςΉρθε στην Ελλάδα ως φοιτητής με το πρόγραμμα “Erasmus” και γνώρισε άμεσα τι σημαίνει αστυνομία σε μια χώρα όπου κυβερνούν δωσίλογοι στηριζόμενοι από την κυβέρνηση της πατρίδας του.

Ο νεαρός Γερμανός έπεσε θύμα της ασυδοσίας των αποβρασμάτων της ΕΛ.ΑΣ., για μόνο τον λόγο ότι… βρισκόταν στο πεζοδρόμιο τη στιγμή που περνούσαν από τον δρόμο τα ένστολα ανθρωποειδή.

Είναι φανερό πως μετά και από αυτό το περιστατικό τουρίστες από όλο τον κόσμο δεν θα προλαβαίνουν να κλείνουν θέσεις για ταξίδι στην Ελλάδα.

Την καταγγελία την έκανε ο ίδιος ο γερμανός φοιτητής, στη σελίδα του στο Facebook:

“Με έδειρε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Στεκόμουν στο δρόμο, κοντά στη διαδήλωση. Δεν είχα όπλα, το πρόσωπό μου ήταν ακάλυπτο, απλά στεκόμουν μόνος σε μια γώνια, έχοντας σηκωμένα τα χέρια μου για να φαίνεται ότι είμαι άοπλος. Με έριξαν στο έδαφος βαρώντας με τα γκλομπ.

Δεν είχα κάνει τίποτα, δεν είχα πει τίποτα. Ενώ ήμουν πεσμένος στο έδαφος, ουρλιάζοντας, ακόμα περισσότεροι αστυνομικοί ερχόντουσαν να με βαρέσουν. Αυτήν την στιγμή κρύβομαι στο σπίτι κάποιων πολύ ευγενικών Ελλήνων. Τι χώρα είναι αυτή που πρέπει να φοβάσαι την αστυνομία;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *