Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Βύρωνα 10/2

image002 Καμία συμμετοχή ιδιωτικής εταιρείας (Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε) στη διαχείριση των απορριμμάτων – Ανακύκλωση του Δήμου Βύρωνα.

 Αναδιοργάνωση και αναβάθμιση της ανακύκλωσης. Να διεκδικήσει ο Δήμος την επιδότηση από την κυβέρνηση ΤΩΡΑ για τα ανακυκλώσιμα υλικά που συλλέγει.

 Ενσωμάτωση των Νομικών Πρόσωπων και των εργαζομένων στο Δήμο. Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες χωρίς κωλυσιεργίες και χρονοτριβές ΤΩΡΑ.

 Έναρξη των διαδικασιών για τη δημιουργία ενός σύγχρονου λειτουργικού οργανισμού του Δήμου που θα ενσωματώνει τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους των Ν. Προσώπων.

 Διασφάλιση των καθημερινών μέσων για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων ( μέσα ατομικής προστασίας 2011-2012, παροχή γάλακτος).

 Άμεση καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης στους εργαζόμενους (για τις εκλογές του 2012 στον Ο.Π.Α. & τους Π. Σταθμούς) και 2014 για όλους όσους εργάστηκαν.

 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Συνάδελφοι συναδέλφισσες όλοι και όλες στον αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Για την υπεράσπιση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα του δήμου και των υπηρεσιών του.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *