Γιατί δεν προσλαμβάνει η ΕΥΠ κανένα σεναριογράφο από το Netflix;

Το να πάρεις κατηγορηματικά θέση για το τι ακριβώς συμβαίνει μ’ αυτή την περίεργη υπόθεση που αφορά την ανακοίνωση των μπάτσων περί “εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου από ΕΥΠ με την βοήθεια της Μοσάντ” ίσως είναι ανεύθυνο. Και προφανώς δεν μπορείς να σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη, έχοντας αποκλειστικά πληροφόρηση απ’ ότι λέει η ΚΥΠ, ο Θεοδωρικάκος και τα όσα προσθέτουν οι αξιωματούχοι του σιωνιστικού κράτους – χωροφύλακα την στιγμή μάλιστα που η αντιδραστική κυβέρνηση Νεταντιάχου αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή εσωτερική κρίση.

Το γεγονός πάντως είναι ότι απ’ την στιγμή που δεν μας παρουσιάζουν κανένα απτό στοιχείο για την εμπλοκή των δυο συλληφθέντων Πακιστανών σε τρομοκρατική οργάνωση, όλα προς το παρόν δείχνουν ότι έχουμε μια επικοινωνιακή κίνηση η οποία βολεύει τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Ισραήλ και η οποία θα καταλήξει σε φιάσκο.

Γιάφκα δεν βρέθηκε, όπλα και εκρηκτικά δεν εντοπίστηκαν, και το μόνο που επικαλούνται οι μπάτσοι είναι κάποιες, υποτίθεται, τις “κωδικοποιημένες συνομιλίες που κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν οι αναλυτές της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών”. Οπως δημοσιεύει το “Πρώτο Θέμα”, ο 30 χρονος “αρχηγός” απ’ το Ιράκ τους είχε υποσχεθεί “για κάθε άτομο που θα «γάζωναν» – είτε νεκρό, είτε τραυματία – θα έπαιρναν 15.000 ευρώ”.

Σαν μάπα παραμύθι χωρίς δράκος, είναι το δημοσίευμα από το protothema.gr το οποίο μας λέει ότι “αποκαλύπτει συγκλονιστικές συνομιλίες του Πακιστανού αρχηγού που βρίσκεται στην Τεχεράνη με τον Χαϊντέρ, αρχηγό του πυρήνα της Αθήνας”.
Αργηγός ποιας οργάνωσης είναι αυτός που μοιράζει χρήματα; Αυτό δεν μας το λέει το δημοσίευμα. Και ποιες εγγυήσεις δίνει στους “εκτελεστές” ότι θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του; Ούτε αυτό μας το γνωστοποιεί.

Ολη αυτή η ιστορία φαίνεται ότι είναι φαιδρή και έτσι την αντιμετώπισαν οι περισσότεροι χρήστες του twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *