Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονική συμμορία των χουλιγκανοναζί

Είναι δεδομένο ότι όσο ξετυλίγεται το κουβάρι με την νεοναζιστική συμμορία που δημιούργησε τα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια και δολοφόνησε τον οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη Κουτσουρή, τόσο και περισσότερες λεπτομέρειες θα έρχονται στην δημοσιότητα για τα πεπραγμένα της δολοφονικής συμμορίας των χουλιγκανοναζί.

Η σημερινή πληροφορία αναφέρει ότι συνελλήφθει ένας 25χρονος Έλληνας οπαδός του Παναθηναϊκού, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ο οποίος σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται να έχει ηγετικό και καθοδηγητικό ρόλο στο τάγμα θανάτου της συμμορίας που δολοφόνησε τον Μ. Κουτσουρή.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι είναι ζήτημα χρόνου η ταυτοποίηση και άλλων προσώπων στην αιματηρή επίθεση που επί του παρόντος είναι εκτός του κάδρου της ανακριτικής διαδικασίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πρωτοσέλιδο σημερινό θέμα της εφημερίδας Δημοκρατία που αναφέρει ότι οι οργανωμένοι Bad Blue Boys είναι όλοι τους νεοναζί, υποστηρικτές της Ούστασε που συνεργάστηκε με τον Χίτλερ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. …

Οι ΒΒΒ έχουν μετατραπεί από μια ομάδα χούλιγκαν σε μια ομάδα πλήρως ετοιμοπόλεμων νεοναζί με πολεμική εμπειρία, εξοπλισμό, σοβαρές οργανωτικές διασυνδέσεις κι έχοντας διαπράξει θηριωδίες στο ουκρανικό μέτωπο” σημειώνει το δημοσίευμα και καταλήγει:

“Από τις τελευταίες εξελίξεις, τέλος, επιβεβαιώνεται ότι «ραντεβού θανάτου» ουδέποτε υπήρξε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το σκεπτικό για τις προφυλακίσεις ενός οργανωμένου εγκληματικού δικτύου που ήρθε στην Ελλάδα για να σκοτώσει καταρρίπτει όλα τα περί συγκρούσεων της ΕΛ.ΑΣ. Η Αστυνομία, άλλωστε, ουδέποτε έχει αναφέρει έστω κι ένα επιχείρημα που να δικαιολογεί τα περί «ραντεβού» που υπονοεί. Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη οπαδού της ΑΕΚ, δεν υπήρξε ποτέ κανένας τραυματίας Κροάτης που να κάθισε μετά το πρώτο βράδυ στο νοσοκομείο. Συν τοις άλλοις, αποδεικνύεται ότι πέντε από τους ανθρωποφάγους οπαδούς της Ντιναμό είχαν συλληφθεί και σε άλλα επεισόδια επί ελληνικού εδάφους το 2015”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *