Το είδαμε κι αυτό. Ο Στ. Κασσελάκης, ο οποίος υπήρξε μέλος του κόμματος Τραμπ, αφήνει υπονοούμενα ότι ο Κ. Πελετίδης έχει “ακάθαρτα χέρια”

Το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Αυγής μας γράφει για την περιοδεία στην Πάτρα του Στέφανου Κασσελάκη και τις δηλώσεις που έκανε κατά την συνάντησή του με τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Αϊβαλή. και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, πρόσωπα που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις σημερινές αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Έχουν αμελήσει τον τόπο, έχουν ξεκοκαλίσει το μέλλον του τόπου … Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου, έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξει “καθαρά χέρια”, ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην κοινωνία μέσα και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθηση, ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εξ αντιδιαστολής δηλαδή προκύπτει, ότι σύμφωνα με τον ίδιο ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, έχει “ακάθαρτα χέρια”.

Και ποιος τα λέει αυτά;

Ενας τύπος ο οποίος σύμφωνα με την αποκάλυψη της Κυριακάτικης Εστίας υπήρξε μέλος των Ρεπουμπλικάνων του Τράμπ. Δεν σχολιάζουμε άλλο που θα ‘λεγε και ο Χελάκης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *