Ο μαρτυρικός λαός της Παλαιστίνης πρέπει να νικήσει!

Είναι ανατριχιαστική η ναζιστικής έμπνευσης δήλωση του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκαλάντ. «Επιβάλλουμε πλήρη πολιορκία στη Γάζα», ανέφερε ο Γκαλάντ σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του. «Ούτε ηλεκτρικό, ούτε νερό, ούτε καύσιμα», υπογράμμισε, σχολιάζοντας ότι τα μέτρα αυτά λαμβάνονται στο πλαίσιο της μάχης του Ισραήλ εναντίον «αποκτηνωμένων ανθρώπων».

Είναι δηλαδή σαν να μας αναγγέλλει την εν ψυχρώ δολοφονία των 2,3 εκατομμυρίων Παλαιστινίων που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας. Ασχετα από το πόση βαρύτητα έχουν αυτές οι δηλώσεις το δεδομένο είναι ότι γίνονται κάτω από το σοκ που βρίσκεται όλη η Ισραηλινή ηγεσία και ο λαός αυτής της χώρας.

Αρκετοί διεθνείς αναλυτές κάνουν λόγο, ότι ο “φόβος άλλαξε πλευρά”, αν και κατά βάσει τα διεθνή ΜΜΕ προσπαθούν να προβάλλουν μια κατασκευασμένη εικόνα.

Οταν οι Ισραηλινοί πολίτες ένιωθαν ασφαλείς στην χώρα τους, και μάλιστα κυκλοφορούσαν βίντεο με Ισραηλινούς να πανηγυρίζουν, γιατί η στρατιωτική μηχανή του κράτους τους, δολοφονούσε άμαχο Παλαιστινιακό λαό, και ξαφνικά βλέπουν ότι οι τόσο διαφημισμένες μυστικές τους υπηρεσίες και ο στρατός τους που θεωρείτε από τους καλύτερους στον κόσμο είναι για τα … μπάζα, είναι αναμενόμενο να βρίσκονται σε σοκ. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ, λοιπόν, πρέπει με κάθε τρόπο να αναπτερώσει το ηθικό των πολιτών που τώρα είναι στα τάρταρα.

Ενδεικτικές για το κλίμα που επικρατεί, είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Eliezer Marom πρώην Διοικητής του Ισραηλινού Ναυτικού: “Ολόκληρο το Ισραήλ αναρωτιέται: Που ήταν ο στρατός; Που ήταν η αστυνομία, που ήταν οι δυνάμεις ασφαλείς, Πρόκειται για μια κολοσσιαία αποτυχία, η στρατιωτική ηγεσία απέτυχε με τεράστιες συνέπειες”. Αυτές τις “τεράστιες συνέπειες” θέλει να μετριάσει η ηγεσία του Τελ Αβίβ, με τον υπουργό Αμυνας του να κάνει τις παραπάνω ανατριχιαστικές δηλώσεις.

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της η κυβέρνηση Νετανιάχου θα περίμενε ότι μέσα σε λίγες ώρες θα είχε εκατοντάδες νεκρούς και αδιευκρίνιστο αριθμό στρατιωτικών και πολιτών να βρίσκονται όμηροι στα χέρια της Χαμάζ. (Σύμφωνα με την ειδησεογραφία υπάρχουν τουλάχιστον 800 Ισραηλινοί νεκροί και πολλές χιλιάδες τραυματισμένοι. Επίσης η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι εννέα πολίτες της σκοτώθηκαν στο Ισραήλ από την επίθεση της Χαμάς, ενώ περισσότεροι από 10 Βρετανοί υπήκοοι αγνοούνται.)

Και η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο αφού η Χεζμπολάχ απειλεί να επιτεθεί στις αμερικανικές θέσεις στη Μέση Ανατολή, εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν άμεσα στη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς. «Η Παλαιστίνη δεν είναι Ουκρανία. Εάν οι ΗΠΑ επέμβουν άμεσα, όλες οι θέσεις των ΗΠΑ στην περιοχή θα γίνουν νόμιμοι στόχοι και θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις μας. Και εκείνη την ημέρα δεν θα υπάρχουν κόκκινες γραμμές», δήλωσε εκπρόσωπος της λιβανέζικης οργάνωσης.

Είναι τρομακτικές οι εικόνες που κυκλοφορούν από τους υστερικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς που προχώρησε σήμερα το Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας. Κι ενώ οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί συνεχίζονται αδιάκοπα, ο ισραηλινός στρατός συγκεντρώνει δυνάμεις για χερσαία εισβολή. Θα έχουμε δηλαδή ακόμα πολλά επεισόδιά σ’ αυτό τον πόλεμο.

Μία απάντηση στο “Ο μαρτυρικός λαός της Παλαιστίνης πρέπει να νικήσει!”

  1. Ο Ισραηλίτης υπουργός της Άμυνας είναι ένα
    Πιστό αντίγραφο των επικεφαλής ναζί,των στρατοπέδων
    Άουσβιτς και Νταχάου όπου δολοφονήθηκαν εκατομμυρια
    εβραιοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *