Φαντασιώσεις θρησκόληπτων

Οι φασίστες δε γουστάρουν όσους βοηθάνε ανθρώπους. Στην Παλαιστίνη πχ οι ναζί Ισραηλινοί απήγαγαν γιατρούς από νοσοκομείο, τους βασάνισαν και κάποιοι αγνοούνται ακόμα!
Στην Ελλάδα θα πληρώνουμε για να ταλαιπωρούμαστε και να πεθαίνουμε! «Σα σήμερα» θα γράφουν σε μερικά χρόνια «η χούντα του Μητσοτάκη έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού».

Δεν έχεις λεφτά, δεν υπάρχουν ιατροί να σε χειρουργήσουν, πληρώνεις κι όσα φάρματα ήταν πριν δωρεάν, οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις; Διαθήκη!

Εκείνο που θα φορολογήσουν σε μερικά χρόνια, θα είναι ο αέρας. Γι αυτό καταστρέφουν συστηματικά το Περιβάλλον. Θα πουλάνε τον αέρα σε δοχεία, κι όποιος δεν έχει, θα σκάσει!

Δεν βάζουν χαράτσι τώρα, γιατί αναπνέουμε μόνοι μας. Δεν πάει να στραγγαλίζεις τους ψηφοφόρους λέγοντας, «δώσε πίσω τον αέρα, χρωστάς»! Όταν δε θα μπορούμε να ανασάνουμε, τότε θα γίνει η μεγάλη μπίζνα.

Παιδεία γιοκ, Υγεία γιοκ, ζωή; Τι να την κάνεις τη ζωή αν είσαι φτωχός; Το έλεγε κι ο επίτιμος μπαμπάς του Κούλη, αποστάτης και κάθαρμα: Το πρόβλημά του ήταν πως δεν πέθαιναν οι ηλικιωμένοι! Αυτό είναι ο ναζισμός: Να θες να πεθάνει κάποιος που δε σου έκανε απολύτως τίποτα, γιατί είναι αδύναμος!

Στους άλλους ναζί τώρα, που υποτίθεται πως τσαντίστηκαν με μια αφίσα η οποία δείχνει μια ημίγυμνη έγκυο σταυρωμένη. Δήθεν προσβλήθηκαν τα σύμβολα! Ποια σύμβολα, ρε υποκριτές του κερατά; Η Παναγία; Ποιος σας είπε πως είναι η Παναγία; Η φαντασία σας!

Ο πραγματικός λόγος είναι το ντοκιμαντέρ καθώς τρεις γυναίκες υποφέρουν (δηλαδή σταυρώνονται) από αναχρονιστικούς νόμους που ισχύουν στις χώρες τους. Αυτό τους έτσουξε, όσο για τη γυμνόστηθη πάνω στο σταυρό έχουν δει πολλές σε διάφορα έργα.

Σε ταινία πχ του 1919, που μιλάει για τη γενοκτονία των Αρμενίων, υπάρχει σκηνή που δείχνει γυμνές σταυρωμένες γυναίκες. Επειδή όμως εκεί οι κακοί είναι οι Τούρκοι, τους άρεσε και χειροκρότησαν. Δεν είναι λοιπόν η εικόνα, είναι το θέμα της ταινίας. Πάντως καλά τα κατάφεραν οι ηλίθιοι, έκαναν και διαφήμιση.

Οι ναζί λοιπόν όταν είναι 200 και οι είναι δυο οι άλλοι, επιτίθενται. Όταν μαζευτούν οι αντιφασίστες, χώνονται στις τρύπες τους. Έτσι έκαναν πάνω από 40 χρόνια μέχρι το κάθαρμα, ο Γκορμπατσόφ, να διαλύσει τη Σοβιετική Ένωση.
Κρύβονταν μέσα στα αστικά κόμματα και περίμεναν. Με την πρώτη ευκαιρία έχυναν το δηλητήριο. «Με τη χούντα κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοικτές».

Όχι μαλάκες! Εγώ που τα έζησα, θυμάμαι πως τότε είχαμε το μεγαλύτερο φόβο και τη μεγαλύτερη ανασφάλεια, γιατί είχαμε τη χειρότερη καταπίεση.
Κι αν πιστεύουν πως θα τους αφήσουμε να κάνουν τα ίδια, γελιούνται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *