Μήνυμα σε Μητσοτάκη του Μαρινάκη μέσω Καρακούση

Πάντα διαβάζουμε με ενδιαφέρον τα πολιτικά άρθρα του Αντώνη Καρακούση στο “ΒΗΜΑ” και τις τοποθετήσεις του στο διαδίκτυο. Φυσικά μιλάμε για δεξιό δημοσιογράφο με μεγάλη διαδρομή που συμβαδίζει και με την εμπειρία που έχει αποκτήσει τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.

(Αρχισε να καταξιώνεται στην δημοσιογραφική πιάτσα από τότε που υπήρξε στο “δεξιό αντίβαρο” με τα άρθρα του, στις τοποθετήσει του Γ. Βότση του Δ. Τρέμη κ.α. στις “καλές εποχές” της “Ελευθεροτυπίας”, τότε που το έντυπο αυτό είχε διευθυντή τον Σεραφείμ Φυντανίδη. Στην συνέχεια εργάστηκε σε διευθυντική θέση στην «Καθημερινή», για να αποχωρήσει απ’ αυτή και να καταλήξει στον ΔΟΛ. Σήμερα σιτίζεται από το ταμείο του Μαρινάκη).

Είναι δηλαδή ένας νηφάλιος συντηρητικός δημοσιογράφος με τα κείμενα του να απέχουν παρασάγγας από τα άρθρα των ομόσταυλων του Πρετεντέρη και Παπαχρήστου, αλλά από την άλλη σαν αστός δημοσιογράφος είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τις σκοπιμότητες που προωθούν μέσα από τα ΜΜΕ οι εργοδότες του, και αυτό το είδαμε πολύ καθαρά με τις απολύσεις συναδέλφων του στον ΔΟΛ.

Προφανώς δεν απαιτήθηκαν πέντε χρόνια για να διαπιστώσει ο Α. Καρακούσης ότι το “άριστο” κυβερνητικό πολιτικό προσωπικό δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μπουλούκι από “αχάριστους και αμετροεπείς, χωρίς αίσθηση του μέτρου”. Εχει την αξία του πάντως η σωστή εκτίμησή του ότι “επί πέντε χρόνια απόλαυσαν πρωτοφανή υποστήριξη και προβολή, και στην πρώτη κριτική εξεγέρθηκαν”, από τα ΜΜΕ του Μαρινάκη. Το ουσιαστικό παιχνίδι πάντως παίζεται στο παρασκήνιο και αν κρίνουμε από την τοποθέτηση του πρώην διευθυντή του Βήματος που έγινε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμα. Σε ποια κατεύθυνση θα κινηθούν μένει να το δούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *