Ομολογούν χωρίς ξύλο

Tην είδηση την συναντάς σε πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και το πρώτο που σε εντυπωσιάζει είναι ότι στους τρεις πρώτους κατηγορούμενους υπάλληλους της ΕΡΓΟΣΕ, επιβλήθηκαν εγγυήσεις μαμούθ για να μην προφυλακιστούν. Τα τρία στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ (Ανθιμος Αμανατίδης, Λουκία Τουμπανάκη και Κώστας Βενετσάκος) συγκέντρωσαν και κατέβαλαν στο ελληνικό δημόσιο το αστρονομικό ποσό των 1.800.000 ΕΥΡΩ!!! μέσα σε χρόνο dt! για να αποφύγουν την προφυλάκιση τους.

Αν πιστέψουμε τον διευθυντή της ΕΣΤΙΑΣ που συνήθως έχει καλή ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου οι επόμενες μέρες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αναρωτιέται, λοιπό, ρητορικά ο Μανόλης Κοττάκης “Είναι αλήθεια ότι «κομιστής» των μονταρισμένων διαλόγων στα ΜΜΕ είναι βουλευτής της Ν.Δ.;” και συμπληρώνει:

“Τέλος, δεν μπορεί να μη διακρίνει κανείς το modus operandi της κυβερνητικής οργάνωσης σε διαδοχικές υποθέσεις:

Α. Η καταστροφή των αποδείξεων, η χειραγώγηση της έρευνας, η ανάθεση της ευθύνης στους πλέον αδύναμους κρίκους του κρατικού μηχανισμού και η επίθεση σε όποιον ερευνά τις υποθέσεις με το επίθετο «χυδαίος» είναι σταθερά ίδια στοιχεία της μεθοδολογίας. Στις υποκλοπές καταστράφηκαν από την ΕΥΠ τα ηχητικά αρχεία της παρακολούθησης Ανδρουλάκη. Στα Τέμπη το βιντεοσκοπικό υλικό φόρτωσης της αμαξοστοιχίας και τα ευρήματα στον τόπο του δυστυχήματος. Στα e-mails της επιστολικής ψήφου τα στικάκια με τα 5.000 ονόματα αποδήμων που μοίραζε το κόμμα σε ευρωβουλευτές.

Β. Η επίρριψη των ευθυνών στους πλέον αδύναμους. Οι υποκλοπές χρεώθηκαν σε αόρατα «ρυπαρά δίκτυα» υπαλλήλων της ΕΥΠ. Τα Τέμπη στον σταθμάρχη. Η διαρροή των e-mails σε συνεργάτη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών. Ντρέπεται και η ντροπή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *