Δίκτυο Πανεπιστημιακών για την κατάπτυστη ανακοίνωση του Προεδρείου της ΠΟΣΔΕΠ

ΔIΚΤΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ για την ανακοίνωση του προεδρείου της ΠΟΣΔΕΠ

Το Δίκτυο Πανεπιστημιακών καταδικάζει την κατάπτυστη ανακοίνωση του Προεδρείου της ΠΟΣΔΕΠ σχετικά με τα γεγονότα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.   Οι ψευδείς και ανυπόστατες αναφορές σε “δολιοφθορά”, “επιδρομή φοιτητών”, “προτροπή καθηγητών” δεν μπορούν να συγκαλύψουν την αλήθεια.

Στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου φοιτητές, διδάσκοντες και εργαζόμενοι αγωνίζονται για την ματαίωση των εκλογών για Συμβούλιο Ιδρύματος και συνολικά για να μην εφαρμοστούν και να καταργηθούν οι νόμοι 4009/11 και 4076/12.   Καμιά φθορά ή καταστροφή δεν έγινε.   Απλώς με τη μαζική κινητοποίηση δεν έγιναν εκλογές.

Είναι σαφές ότι το προεδρείο της ΠΟΣΔΕΠ επιμένει στον κατήφορο της πλήρους ταύτισης με την κυβερνητική πολιτική και γι’ αυτό δεν διστάζει να μιλήσει την γλώσσα του εισαγγελέα ή να φορέσει την κουκούλα του καταδότη.

Ευτυχώς την απάντηση τη δίνουν οι ίδιες οι μαζικές κινητοποιήσεις της πανεπιστημιακής κοινότητας και η κοινή πάλη διδασκόντων, φοιτητών και εργαζομένων ενάντια στις πολιτικές της διάλυσης της ανώτατης εκπαίδευσης και της μνημονιακής βαρβαρότητας.

3 Νοεμβρίου 2012

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *