Κάλεσμα σε ανοιχτή σύσκεψη ενάντια στην Ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία

ΑΑΣ-ΛΟΓΟΤΥΠΟΌχι στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία!
Καμία διευκόλυνση στους ιμπεριαλιστές, καμιά συμμετοχή της χώρας μας!
Έξω οι νατοϊκές βάσεις από τη χώρα!
Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες!
 
Πυκνώνουν απειλητικά τα πολεμικά σύννεφα πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο. Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές προετοιμάζουν πυρετωδώς τις φονικές τους μηχανές για επέμβαση στη Συρία. Από δίπλα τους, διάφοροι πρόθυμοι μεταξύ αυτών και η ελληνική κυβέρνηση, ετοιμάζονται να συμβάλουν στο νέο μακελειό.
Ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι, η νεολαία οφείλουν να καταδικάσουν αποφασιστικά τα σχέδια των αμερικάνων και ευρωπαίων ιμπεριαλιστών. Να διαδηλώσουν μαζικά σε όλη τη χώρα ενάντια στο νέο σφαγείο που ετοιμάζουν οι ιμπεριαλιστές στην περιοχή. Να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο συριακό λαό και να απαιτήσουν να μη δοθεί καμία διευκόλυνση από τη χώρα μας στα ιμπεριαλιστικά στρατεύματα, να μην εμπλακεί με κανένα τρόπο η χώρα μας στην επέμβαση.

Η Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 6:00 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο-καφέ «Εκτός των τειχών» (Γραβιάς 10-12, Εξάρχεια, τηλ.210-3303348) με στόχο την οργάνωση μιας πρώτης πλατιάς, μαζικής, κινηματικής απάντησης στη σχεδιαζόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *