Ανακοίνωση του PFLP: Δεν θα υψώσουμε λευκή σημαία μπροστά στις σφαγές

pflp-logoΑνακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης στη Λωρίδα της Γάζας

Δεν υψώνουμε λευκή σημαία – και το αίμα των μαρτύρων στη Ράφα και στη Γάζα φωτίζει το δρόμο για την απελευθέρωση.
Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης [PFLP] χαιρετίζει με υπερηφάνεια την ηρωική στρατιωτική αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού ανατολικά της Ράφα, που οδήγησε στο θάνατο πολλών στρατιωτών και σε αναφορές για την αιχμαλωσία ενός αξιωματικού, επιβεβαιώνοντας ότι τα συνεχιζόμενα σιωνιστικά εγκλήματα κατά του λαού της Γάζας, με πιο πρόσφατο τη σφαγή δεκάδων ανθρώπων στη Ράφα, δεν θα τα προσπεράσουμε, και ότι το αίμα των μαρτύρων του λαού μας θα παραμείνει ένας φάρος που φωτίζει το μονοπάτι μας προς την απελευθέρωση.

Ο εγκληματίας και κτηνώδης Σιωνιστής εχθρός είχε σκοπό εκ των προτέρων να βάλει στο στόχαστρο την πόλη της Ράφα μέσω μαζικών επιθέσεων εναντίον της από χθες, διαπράττοντας ανοικτά αγριότητες εναντίον του λαού μας, χωρίς την οποιαδήποτε ανάγκη να δικαιολογήσει τη συνεχή επιθετικότητά του αφότου ξεκίνησε η κατοχή του στη γη της Παλαιστίνης. Τα εγκλήματα της βάρβαρης πολεμικής μηχανής κατά τη συνεχιζόμενη για πάνω από 26 μέρες επίθεση στη Γάζα επιβεβαιώνουν την ήττα από τα πλήγματα της αντίστασης, ενώ εκείνοι έχουν καταφύγει αντίθετα σε αιματηρές σφαγές αμάχων, αθώων γυναικών, ανδρών, παιδιών και ηλικιωμένων με τους αδιάκριτους μαζικούς βομβαρδισμούς και το σφυροκόπημα. Το Μέτωπο επαναλαμβάνει την επιβεβαίωση της αντίστασης ότι η σύγκρουση με τους εισβολείς στρατιώτες των κατοχικών δυνάμεων έλαβε χώρα πριν από την έναρξη της ανθρωπιστικής εκεχειρίας.

Το Μέτωπο έχει εμπιστοσύνη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση, στις ένοπλες οργανώσεις και τα επιτεύγματά τους, ενώ οι εγκληματικές επιθέσεις και εισβολές των δυνάμεων κατοχής στη Ράφα αποτελούν μία απεγνωσμένη προσπάθεια να δικαιολογήσουν την παντελή αποτυχία τους μπροστά στην τεράστια και γενναία ηρωική αντίσταση, σημειώνοντας την ίδια στιγμή ότι η αντίσταση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις απειλές των κατοχικών δυνάμεων και τα σχέδια να καταλάβουν τη Ράφα. Η αντίσταση δεν θα εγκαταλείψει τα όπλα και η αποφασιστικότητα του λαού μας δεν θα λυγίσει. Δεν υψώνουμε λευκή σημαία. Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε αυτή τη μάχη και η αντίσταση θα συνεχίσει για να συντρίψει την εικόνα του ανίκητου Σιωνιστή στρατιώτη.

Το Μέτωπο ανανεώνει την έμφασή του στην ανάγκη ο λαός μας στη Δυτική Όχθη να κλιμακώσει τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις με τη Σιωνιστική κατοχή σε όλες τις περιοχές, και επίσης τονίζει την ανάγκη ο παλαιστινιακός λαός στην εξορία και στη διασπορά, το πλήθος των Αράβων και των ελεύθερων ανθρώπων του κόσμου να εντείνουν τις ενέργειές τους για την υποστήριξη της Γάζας και να βγουν στους δρόμους για να πολιορκήσουν τις πρεσβείες του Σιωνιστή εχθρού και να απελάσουν τους πρεσβευτές.

Το Μέτωπο απαιτεί επίσης η επίσημη Παλαιστινιακή ηγεσία να υπογράψει αμέσως χωρίς καθυστέρηση το Καταστατικό της Ρώμης και να προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο με σκοπό τη δίωξη της κατοχικής ηγεσίας για τα ειδεχθή εγκλήματά της στη Λωρίδα της Γάζας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη συνεχή αναβολή αυτής της κίνησης και η απουσία απάντησης εκλαμβάνεται σαφώς ως αθέμιτη σύμπραξη και συμμετοχή στην επίθεση.
Το Μέτωπο χαιρετίζει την αποφασιστικότητα των πολιτών της Ράφα, του Mπέιτ Χάνουν και ολόκληρης της Λωρίδας της Γάζας που υποβάλλονται σε συστηματική γενοκτονία, λέγοντας ότι η νίκη έρχεται για να επιβραβεύσει την τεράστια επιμονή και υπομονή τους απέναντι σε ανείπωτα εγκλήματα.

Πηγή: PFLP μέσω intifadagr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *