Απ’ την ασφυκτική φασιστική μπόχα καταλήγουμε στην μπατσάδικη … ανοσμία.

Κακώς αποδίδεται ο χαρακτηρισμός “κότες”, στα φασιστικά κοινωνικά αποβράσματα, στην σαπίλα του ντουνιά, με αφορμή την στάση που κρατάνε όταν ρθει η ώρα να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεων τους.

Σχεδόν όλοι τους παρουσιάζονται απόφοιτοι της σχολής του χρυσαυγίτη Μπούκουρα. Και μόνο στην ιδέα ότι υπάρχει προοπτική να λογοδοτήσουν για τις βρομερές επιλογές και πράξεις τους, το γυρνάνε στο “κλάμα”, ζητώντας “άφεση αμαρτιών”,αυτομαστιγούμενοι λεκτικά δημόσια, με “δηλώσεις μετανοίας”.

Και το ισχυριζόμαστε αυτό γιατί οι κότες είναι χρήσιμα ζώα. Μας προσφέρουν το κρέας τους τα αυγά τους. Αν πρέπει με κάποια ζώα να παρομοιάσουμε τον φασιστικό εσμό, αυτά είναι τα σκουλήκια, τα οποία δεν τα συντηρούμε στο σπίτι μας, αλλά όπου τα συναντάμε τα πατάμε.και τα λιώνουμε.
Και φυσικά αυτά τα ανθρώπινα σκουλήκια δεν πρόκειται να τα εξολοθρεύσει το πολιτικό περιβάλλον που τα δημιούργησε και οι μηχανισμοί του.
Αυτό το καθήκον ανήκει στο λαϊκό – εργατικό κίνημα να “καθαρίσει” όσο γίνεται την κοινωνία απ’ αυτά τα παράσιτα.

Τα παραπάνω σαν γενική τοποθέτηση. Πάμε τώρα στο θέμα μας. Οπως μας λέει η ειδησεογραφία μετά τον σάλο που προκλήθηκε, όταν έκανε την εμφάνισή της, στο Βόλο, μια κλειστή διαδικτυακή ομάδα με τον τίτλο «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών», η ασφάλεια της πόλης αναγκάστηκε να αντιδράσει. Οι φωτογραφίες με τα όπλα που αναρτούσαν οι “κυνηγοί” και τα κείμενα μίσους και ρατσιστικού παραληρήματος που τις συνόδευαν, για να “δικαιολογήσουν” το “καθήκον” που αναλάμβαναν αυτόκλητοι “να «ξεβρωμίσουν» τον Βόλο από τους «λαθρομετανάστες»“, ήταν μια πρόκληση σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο της περιοχής που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Ετσι λοιπόν, όπως μας γνωστοποιεί ιστοσελίδα αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου εντοπίζουν τον “διαχειριστής της διαδικτυακής σελίδας «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών»”.
Αυτό λοιπόν το “παλικάρι” που ανέλαβε να οργανώσει και να συντονίσει τους “πατριώτες” του, -οι οποίοι δήλωναν διατεθειμένοι να συμμετάσχουν στο “κυνήγι” που οργάνωνε, παραθέτοντας φωτογραφίες στην σελίδα τους στο f/b όπου ποζάριζαν με στιλέταμαχαίρια και όπλα– κλήθηκε από τους μπάτσους να αιτιολογήσει την πράξη του.

Η αντίδραση του στα χνάρια Μπακούρα“«Ήταν μια ανοησία, δεν τα εννοούσαμε. Αφήστε μας,  δεν θα πειράξουμε κανέναν. Ήταν όλα ένα λάθος», Με αυτά τα λόγια εκλιπαρούσε  τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Βόλου , ο επίδοξος επικεφαλής των “λαθροκυνηγών”, όπως σημειώνει το δημοσίευμα που αναφέραμε.

Το ενδιαφέρον βρίσκεται στον επίλογο της είδησης: “Η Αστυνομία δεν στοιχειοθέτησε κατηγορίες σε βάρος του, ωστόσο, θα διαβιβάσει τον σχετικό φάκελο στον Εισαγγελέα Βόλου, προκειμένου να αποφανθεί εκείνος εάν προκύπτει παράβαση του νόμου περί ρατσισμού και προώθηση ρατσιστικής βίας. Ο προσαχθής αφέθηκε στην συνέχεια ελεύθερος“.

Μισό λεπτό, γιατί αν και δεν γνωρίζουμε νομικά, μόνο πιστεύοντας ότι διαθέτουμε κοινή λογική, να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις, παίζοντας στο γήπεδο τους.
Μόνο από κάποιες αναρτήσεις τους που είδαμε-δεν θα αναδημοσιεύσουμε φυσικά τα εμέσματά τους- οι φασίστες αυτοί καλούν σε “κυνήγι” για να “ξεβρομίσει” η πόλη τους από μετανάστες.
Εχουμε δηλαδή, κατ’ ομολογία τους “κυνηγούς” και ανθρώπινα “θηράματα”.
Οι τύποι δεν παραδέχονται ότι είναι εν δυνάμει δολοφόνοι; 
Δεν ομολογούν τις ανθρωποκτόνους διαθέσεις τους; 

Είναι ποιο εύκολο για τους μπάτσους να “στοιχειοθετούν κατηγορίες” σε έναν αναρχικό που έγραψε με σπρέι ένα σύνθημα σε κάποιο τοίχο, παρά σ’ αυτούς που παραδέχονται ότι σκόπευαν να “κυνηγήσουν” με όπλα ανθρώπους;

Με δυο λόγια: Απ’ την ασφυκτική φασιστική μπόχα καταλήγουμε στην μπατσάδικη … ανοσμία. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *