Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδος: Όχι ο σεισμός, ο φασισμός του ΑΚΡ σκοτώνει

Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σημειώθηκε στην περιοχή Pazarcık του Kahramanmaraş.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε Γκαζιαντέπ, Σίβας, Χατάι, Σανλιούρφα, Μερσίνα, Σαμψούντα, Τραπεζούντα και πολλές πόλεις. Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες.

Ο φασισμός του ΑΚΡ και του κράτους έχει τυφλωθεί από την απληστία του κέρδους. Η κυβέρνηση του AKP, που γέμισε τις τσέπες των δικών της μονοπωλίων και υποστηρικτών, και σε αυτό το σημείο, έδωσε κάθε σπιθαμή της γης της χώρας στον ιμπεριαλισμό, δεν εξασφάλισε την ασφάλεια του λαού στους οικισμούς του λόγω της απληστίας της για κέρδος και συνέχισε να γεμίσει τις τσέπες των δικών της υποστηρικτών και των εχθρών του λαού.

Δεν υπάρχει πλούσιος που τα σπίτια του καταστρέφονται από τους σεισμούς.

Έχουν περάσει 22 χρόνια από τον σεισμό της 17ης Αυγούστου 1999 και η κρατική βοήθεια μάζευε για χρόνια χρήματα. Χρησιμοποιούσαν τα χρήματα που μάζευαν καθημερινά για να βοηθήσουν τις οικογένειες των οποίων τα σπίτια υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό, αλλά όχι για να δώσουν τα χρήματα της βοήθειας σε άπορους ανθρώπους και να κρατήσουν ζωντανή τη δική τους τάξη. Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση του AKP και η κάθε κυβέρνηση με οποιαδήποτε σειρά δεν θα βοηθήσουν τους ανθρώπους, δεν αρκεί πλέον να λέμε ότι η φτώχεια είναι μέχρι το γόνατο, ολόκληρο το σώμα μας έχει αφεθεί να σαπίζει σε αυτό το βάλτο της φτώχειας.

Η «φυσική καταστροφή» είναι «στη φύση της». Η ρητορική τους επινοείται σκόπιμα για να αποτρέψει τον αγώνα του λαού ενάντια στην αδικία, γιατί το ακούμε απευθείας από το στόμα του ίδιου του κράτους. Και πάλι, έχουμε φτωχούς που βιώνουν την ίδια σφαγή, ΕΜΕΙΣ είμαστε οι άνθρωποι που είμαστε η αυτοοργανωμένη δύναμη του λαού ενάντια σε αυτές τις σφαγικές επιθέσεις του κράτους, ενωθείτε στις λαϊκές συνελεύσεις, θα οργανώσουμε τον κοινό αγώνα του λαών εναντίον των πραγματικών υπευθύνων αυτής της σφαγής και της οργής μας ενάντια στα δεινά του λαού, και μαζί θα εδραιώσουμε τη λαϊκή εξουσία. Μια χώρα όπου οι άνθρωποι δεν θα ζουν με τον φόβο των σεισμών είναι μια χώρα όπου η εκμετάλλευση καταργείται και η ανεξαρτησία κερδίζεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

Τα συλλυπητήριά μας σε όλους τους λαούς της Τουρκίας.

ΟΧΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΑΚΡ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ Σφαγή, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΏΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ!

ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

06.02.2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *