Προκαλεί πάλι το “μισάνθρωπο φασιστοειδές ημιναζίδι” που λέγεται Λίνα Κλείτου

Τα δεξιά κατακάθια του διαδικτύου, όταν δεν προσπαθούν να μιμηθούν τον Κούγια και να εφεύρουν δικαιολογίες για την κακουργηματική συμπεριφορά του Απόστολου Λύτρα με θύμα την γυναίκα του, προσπαθούν να αποδώσουν σε αριστερούς πολίτες υποτιθέμενες αντικοινωνικές συμπεριφορές. Και εντάξει να το κάνει κάποιος/α ανώνυμα. Το να το κάνει αυτό η Λίνα Κλείτου: Ενα “μισάνθρωπο φασιστοειδές ημιναζίδι”, που προκαλεί, και μάλιστα στοχεύοντας στον αγωνιστή γιατρό Πάνο Παπανικολάου, πάει πολύ.

Χαμένος χρόνος θα ήταν να ασχοληθούμε με το δημοσιογραφικό σούργελο που λέγεται Λίνα Κλείτου που κι αυτή με μόνο προσόν την οικογενειακή της καταγωγή –  είναι κόρη του επί χρόνια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαου Κλείτου γι’ αυτό βρέθηκε κρατικοδίαιτη για χρόνια, είναι ένα άτομο που ανήκει στα, μισάνθρωπα, ημιναζίδια, ένα γαλάζιο κομματόσκυλο.

Δεν αρκείται να μας γνωστοποιεί το “παράπονό” της, γιατί ένα πανάκριβο εστιατόριο δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του οισοφάγου της, ούτε στο να ανακαλύπτει “πονόμετρα”. (Φυσικά ξεχνάει την μάνα του Ιάσωνα που την σκότωσε ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη, στο κόμμα της οποίας χρημάτισε πολιτεύτρια).

Και επειδή η Κλείτου κάνει αναφορά σε υποτιθέμενη προτροπή του Πάνου Παπανικολάου για την ίδια, να παραθέσουμε τα σχετικά τουιταρίσματα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *