
Υπέροχα! Από δω και πέρα όταν διαβάζεται στην ιστοσελίδα μας να αναφερόμαστε σε “ασπόνδυλο αλήτη” να ξέρετε ότι θα εννοούμε τον δημοσιογράφο του Σκάι Αρη Πορτοσάλτε.
Οχι, δεν παριστάνουμε ότι αδιαφορούμε στο να γράψουμε εκφράσεις που αποφέρουν ποινικό κολασμό. (Προφανώς ούτε και διαφωνούμε ότι ο υπάλληλος του Αλαφούζου είναι ένας “ασπόνδυλος αλήτης). Η δημόσια παρέμβαση όμως σήμερα του Νίκου Μπογιόπουλου στην ραδιοφωνική του εκπομπή στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικές ραδιοφωνικές παρεμβάσεις του Α. Πορτοσάλτε για να καταλήξει να του προσδώσει τον χαρακτηρισμό που αναφέραμε, μας νομιμοποιεί να αποκαλούμε τον δημοσιολόγο του Σκάι με τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποιήσαμε.
Και ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Οτι ο Άρης Πορτοσάλτε αναγνώρισε τον εαυτό του στο φανταστικό όνομα Πορτογλύφτε που αναφέρετε στο βιντεάκι που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ο Κοσμάς Μαρινάκης, με τίτλο «Το Τρίγωνο της Διαπλοκής. Τώρα που ένας Ελληνας δημοσιογράφος στην ραδιοφωνική εκπομπή, που η οποία έχει τεράστια ακροαματικότητα, τον αποκαλεί μ’ αυτούς τους εντελώς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν πρόκειται να αντιδράσει όχι με νομικά μέτρα όπως έκανε στην εκπομπή του καθηγητή Οικονομικών, αλλά ούτε και με την παραμικρή αναφορά στην καθημερινή του ραδιοφωνική παρουσία.
Είμαστε σίγουροι γ’ αυτό.
Στο χέρι του Πορτοσάλτε είναι να αμφισβητήσει ότι δεν είναι ένας “ασπόνδυλος αλήτης” και να επιδιώξει την δικαστική τους αποκατάσταση, Εχουμε δεδομένο όμως ότι δεν θα το κάνει.
________________________

0 Comments