
Πηγή: Βηματοδότης
Με λαμπάδες από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, συνοδεύτηκαν φέτος οι ευχές του επικεφαλής της Νίκης Δημήτρη Νατσιού στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Όμως το κόμμα του περνάει τη δική του εβδομάδα των παθών, καθώς ο γνωστός εικονομάχος βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος, αυτός που τα είχε κάνει λαμπόγυαλο στην Εθνική Πινακοθήκη, συνεχίζει το «αντάρτικο» κατά της ηγεσίας και κατά του «Πολιτμπιρο», όπως το αποκαλεί.
«Μέσα στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και το ΠΟΛΙΤΜΠΙΡΟ της ΝΙΚΗΣ ξαναχτυπά … », γράφει σε νέα ανάρτησή του, επισημαίνοντας πως «παρά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις του Προέδρου ότι δεν θα υπάρξουν διαγραφές, η “Επιτροπή Δεοντολογίας”, πρακτικά καθ’ υπόδειξη του “Βουλευτηρίου”, διέγραψε τον στρατηγό ε.α. Αθανάσιο Τσουγανάτο, επικεφαλής των θεματικών ομάδων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής».
Όπως λέει ακόμα, «η διαγραφή του, που βασίστηκε στην κατηγορία ότι διατηρούσε μια ιδιωτική ομάδα επικοινωνίας με νυν και πρώην στελέχη της ΝΙΚΗΣ που ανησυχούν για την πορεία του κόμματος και τις αδιαφανείς και αντιθεσμικές πρακτικές της διοίκησης και ο χρόνος έκδοσης της απόφασής δεικνύει πόσο αποκομμένοι από το φρόνημα του λαού της ΝΙΚΗΣ είναι οι άνθρωποι που προσφάτως διοικούν και ελέγχουν το κόμμα». Ωστόσο δεν διευκρινίζει για ποια ιδιωτική ομάδα επικοινωνίας μιλάει. «Το άγιο κλίμα των ημερών δεν μας επιτρέπει να πούμε περισσότερα…», σημειώνει, οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή, αν και η αλήθεια είναι ότι καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.

0 Comments