Συνηθισμένες κινήσεις τυχάρπαστων ατόμων

Σαν κλασικός Δεξιός πολιτικάντης που πάνω απ’ όλα έχει το «πολιτικό μέλλον» του αντιδράει ο βολευτής της Ν.Δ Γιάννης Μανώλης.

Εχει δυο δεδομένα. Ότι ο Καραμανλής δεν μπορεί να τον διαγράψει γιατί έχει 151 βουλευτές και δεύτερον ότι είναι πια καμένο χαρτί για το κόμμα της Ν.Δ.

(Ηδη έχει γραφτεί κατά κόρο στις φυλλάδες ότι στις επόμενες εκλογές θα πολιτευτεί στην Αργολίδα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιάννης Αδριανός, με την πλήρη υποστήριξη του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ).

Επιλέγει, λοιπόν ο πολιτικάντης να ρίξει γέφυρες προς το ακροδεξιό μόρφωμα του Καρατζαφέρη και βρίσκοντας καινούργιο τσομπάνη ελπίζει ότι μπορεί να βρει μια θέση στο επόμενο κοινοβουλευτικό μαντρί του ΛΑΟΣ.

Γ’ αυτό απ’ το πρωί σήμερα πήρε σβάρνα τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα καταθέτοντας τις «ρηξικέλευθες» προτάσεις του.

Συνηθισμένες κινήσεις τυχάρπαστων ατόμων, που βρέθηκαν εθνονταβατζήδες, και κάποια στιγμή κινδυνεύουν να χάσουν την καρέκλα και τα μπακίρια που τους προσφέρει το βουλευτιλίκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *