Για μια αντι–εκλογική καμπάνια

Κάποιοι σύντροφοι που στις εκλογές του 2007 κινηθήκαμε αντι-εκλογικά, με εργαλείο την «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ενάντια στον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία της κάλπης», καλούμε σε συνάντηση – συζήτηση για να επαναλάβουμε μια ανάλογη παρέμβαση και σε αυτές τις εκλογές.

Η προώθηση της αντι-εκλογικής στάσης είναι στοιχείο που δεν μπορεί να λείπει από τη γενικότερη κινηματική μας παρέμβαση. Το κάλεσμά μας για αντι-εκλογική στάση είναι, ούτως ή άλλως, δεμένο με το κάλεσμά μας για να δυναμώσουν οι εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες.

Φιλοδοξώντας να φτάσει ο λόγος μας σε όσο το δυνατόν περισσότερους κοινωνικούς χώρους (εργασιακούς, γειτονιές, χώρους νεολαίας κλπ), χωρίς να παραβλέπουμε τα στενά χρονικά περιθώρια, πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε μια τέτοια πρωτοβουλία.

Στις εκλογές του 2007, η παρέμβασή μας (διακίνηση προκήρυξης και αφισοκόληση) κορυφώθηκε με συγκέντρωση στον ΗΣΑΠ Κάτω Πετραλώνων και διαδήλωση στη γειτονιά, την παραμονή των εκλογών. Αν κινηθούμε γρήγορα, μπορούμε τώρα να στοχεύσουμε σε δύο αντι-εκλογικές συγκεντρώσεις (Σάββατο 26/9 και Σάββατο 3/10).

Η συνάντηση θα γίνει στο Αυτόνομο Στέκι (Ζωοδόχου Πηγής 95-97 & Ισαύρων, Εξάρχεια), την Κυριακή 13/9 στις 4.00 μ.μ.

ΑΚΥΡΟ – ΑΠΟΧΗ και ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΞΙΚΟΙ

Σύντροφοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *