Κλάμα και … Play Station

Μπροστά στο ενδεχόμενο της εκλογικής συντριβής της Ν.Δ έχουν πάθει την πλάκα τους οι φυλλάδες της δεξιάς.
Κορόμηλο το δάκρυ της «Απογευματινής» γιατί οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ έριξαν «λευκή πετσέτα» παραδεχόμενη την ήττα του κόμματος τους, ενώ ο Δ. Ρίζος εξακολουθεί να ρίχνει τα βέλη του στον Κ. Καραμανλή σαρκάζοντας τον γιατί δεν επέλεξε για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ την … Τζούλια Αλεξανδράτου.

Υπήρξε και ο Δ.Δανίκας που σε συνέντευξη του στον ρ/σ City ασχολήθηκε με το … Play Station του Καραμανλή. Ας παρακολουθήσουμε τα λεγόμενα του δημοσιογράφου:

«Η Ν.Δ έχει καταρρεύσει τελείως. Δεν υπάρχει τίποτα στην Νέα Δημοκρατία. Ένα χάλι γίνετε εκεί μέσα αφού παραιτούνται υποψήφιοι βουλευτές από τις λίστες και παριστάνουν και τους θυμωμένους. Και φεύγουν γιατί ξέρουν τι πρόκειται να γίνει. Εγκαταλείπουν τα ποντίκια το σκάφος. Τόσο απλό είναι.

Η Ν.Δ δεν ασκούσε πολιτική κανονική. Ασκούσε πολιτική εικονικής πραγματικότητας. Εφυγε ο Ρουσόπουλος κατέρρευσε το σύμπαν. Αυτός κυβερνούσε την εικονική πραγματικότητα στην θέση του Καραμανλή.
Ο Καραμανλής μέχρι της 2 το μεσημέρι έπαιζε Play Station, έτρωγε και διάβαζε την εφημερίδα «Πράσινη».
Και άφηνε το Ρουσόπουλο να δουλεύει μέχρι της 2 το πρωί. 18 ώρες την μέρα δούλευε ο Ρουσόπουλος γιατί έκανε την δουλειά που θα ‘πρεπε να κάνει ο Καραμανλής . Ασχολούταν με το image, την εικόνα, τίποτε άλλο. Από πίσω δούλευαν τα λαμόγια, οι απατεώνες, οι ατάλαντοι, οι ανίκανοι οι φραμπαλετζίδες κλπ. Γ’ αυτό έγινε το μπάχαλο που έγινε στην Ελλάδα».

Επιφανειακή η προσέγγιση του Δανίκα αλλά μας δίνει μια εικόνα των αστών πολιτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *