Αστειότητες

«Από το αυτί και στον Συνήγορο του Πολίτη πρέπει να στείλει ο πρωθυπουργός τον υπουργό του επί της Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, την επομένη του σεμιναρίου από τον κ. Καμίνη, στο υπουργικό συμβούλιο, άναψε το πράσινο φως στην ΕΛ.ΑΣ., για τη διενέργεια μαζικών προληπτικών ερευνών και προσαγωγών στα Εξάρχεια. Ετσι όμως δείχνει ανεπίδεκτος μαθήσεως. Γιατί ήδη από το 2003 (όταν ήταν ακόμη υπουργός επί Σημίτη) και εν όψει τον Ολυμπιακών Αγώνων, ο Συνήγορος είχε χαρακτηρίσει παράνομες αυτού του τύπου τις πρακτικές».

Το παραπάνω παραπολιτικό υπογράφει ο Χ. Ζέρβας στην «Ελευθεροτυπία».
Δεν θεωρούμε αφελή τον συντάκτη του σχολίου να μην γνωρίζει ότι αυτές η δήθεν ανεξάρτητες αρχές, όπως αυτή που προΐσταται ο Κομίνης δεν είναι τίποτε άλλο παρά κάποια διακοσμητικά όργανα που χρησιμεύουν ως άλλοθι δημοκρατικότητας του συστήματος.
Ούτε ότι δεν γνωρίζει ότι ο βραβευμένος από το FBI Χρυσοχοϊδης διαθέτει προστάτες που μπροστά τους ο Κομίνης δεν είναι ούτε για την ..λάντζα.
Οσο για την προτροπή που κάνει προς τον Παπανδρέου να στείλει τον υπουργό του «από το αυτί στον Συνήγορο του Πολίτη» μάλλον σαν κρύο αστείο ακούγετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *