Υποκλινόμαστε στους ψαλμούς των δεσποτάδων μας.

Μόνο με ιλαρότητα μπορείς να αντιμετωπίσεις τις «πνευματικές θέσεις» που παίρνουν οι δεσποτάδες μας.

Απ’ ότι διαβάζουμε στα «Νέα» τις πιο «θεόπνευστες» εμπνεύσεις τις έχει ο δεσπότης Πειραιά.
Ξέρετε, αυτός που πριν μερικές μέρες στο κήρυγμα που έκανε στο «ποίμνιο» του αναφέρθηκε στην δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Τότε είχε παρατήσει το καλυμμαύχι του δεσπότη βάζοντας την τήβεννο του δικαστή βγάζοντας απόφαση.
Το θύμα «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του», αφού σύμφωνα πάντα με τον αρχιρασοφόρο «οι “τέτοιοι” πάνε γυρεύοντας». Και για να μην μείνει σε κανέναν αμφιβολία ότι το πόρισμα του είναι σωστό συμπλήρωσε: «Οι γκέι είναι ηθικά απονευρωμένοι, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής περιττωμάτων».

Αυτός που λέτε, ο «διορατικός» δεσπότης με τις τόσο χριστιανικές απόψεις αυτή την φορά έβαλε στο στόχαστρο του την … γιόγκα.
«… Η γιόγκα δεν είναι απλή και αθώα μέθοδος χαλάρωσης. Δεν είναι μέθοδος σωματικής ευεξίας όπως διαφημίζεται, αλλά στάδιο του ινδουιστικού διαλογισμού που συνδέεται με την αντιχριστιανική θεωρία της μετεμψύχωσης …. Η ενασχόληση με τη γιόγκα είναι άρνηση της ορθοδόξου πίστεως και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος… Οι τεχνικές της γιόγκα δεν έχουν σχέση με την επιστήμη, αντίθετα έχουν τα χαρακτηριστικά της μαγείας», γράφει ανακοίνωση της μητρόπολης του.

Στο άμβωνα του «αγίου» Πειραιώς ψάλει και ο δεσπότης Κυδωνίας:
«Η γιόγκα είναι ασυμβίβαστη με την χριστιανική πίστη και εφιστούμε την προσοχή των πιστών … Αν η γιόγκα, όπως νομίζεται, δεν έχει θρησκευτική χροιά, πώς είναι δυνατόν να συνδέεται με θρησκευτικά χαρακτηριστικά; Πώς δικαιολογείται η εμφάνιση υπερφυσικών, δαιμονικών δυνάμεων αν πρόκειται για μια καθαρά γυμναστική άσκηση ή επιστημονική μέθοδο θεραπείας;», είναι το δικό του τροπάριο.

Υποκλινόμαστε στους ψαλμούς των δεσποτάδων μας.
Τους θερμοπαρακαλούμε να απαιτήσουν από την κυβέρνηση την δημιουργία «θρησκευτικής αστυνομίας» όπως υπάρχει στην Σαουδική Αραβία όπως επιτάσσει το «πνευματικό έργο» που επιτελούν».

0 απαντήσεις στο “Υποκλινόμαστε στους ψαλμούς των δεσποτάδων μας.”

 1. ..συγνώμη γιώργη..,

  αλλά δεν βλέπω καμμιά διαφορά
  μεταξύ βουδισμού και χριστιανισμού
  ούτε μεταξύ της γιόγκα και της μετάνοιας/προσκυνήματος…!
  ..άρα δικαίως ο πειραιώς μιλάει
  για αλλόθρησκα τερτίπια..;-)
  ..προσπαθεί απλά ο "άνθρωπος"
  να διαφυλάξει
  τα του ποιμνίου του..:-)))))

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *