Θλίψη – Οργή – Απελπισία – Κραυγή

Ανείπωτη θλίψη.

Η οικονομία της χώρας σε κατάρρευση – από χρόνια, τώρα μας το είπαν κι οι απ’έξω. Η οικονομική κατάσταση των υπηκόων – όχι των αρχόντων – από χρόνια αποδιοργάνωση έφτασε στο τέρμα, με δυσπραγία, ανέχεια και μιζέρια.

Η ηθική της χώρας σε χρόνιο τέλμα. Τα πολιτικά λαμόγια, οι τραπεζικοί τοκογλύφοι, τα παραδικαστικά κυκλώματα, οι ανεύθυνοι βουλευτάδες, οι ανίκανοι κυβερνήτες, οι παντός καιρού και κρατικοσυντηρούμενοι συνδικαλιστές, τα άχρηστα και αθλίως συναλλασσόμενα κόμματα, ο υπέρογκος και τεμπέλης δημόσιος τομέας, η διαπλεκόμενη και βρωμερή 4η εξουσία και ο ωχαδερφισμός των υπηκόων πολιτών οδήγησαν την Ελλάδα στο τελευταίο σκαλί.

Απέραντη οργή.

Και μας την πέφτουν τα διεθνή λαμόγια. Επειδή θέλουν λέει να μας βοηθήσουν! Το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και οι “φίλοι” Ευρωπαίοι. Και πήρε τις βαλίτσες του ο Παπακωνσταντίνου και τρέχει στις Βρυξέλλες να πείσει για το ΠΣΑ της Ελληνικής Οικονομίας. Ως επαίτη τον παρουσιάζουν οι “φίλοι”.

Και πιο πρόγραμμα σταθερότητας; Αυτό που θα περικόψει αμοιβές των χαμηλόμισθων, κύρια; Αυτό που θα βασιστεί σε αυξήσεις των εμμέσων φόρων;. Αυτό που θα αυξήσει τον ΦΠΑ;

Αυτό δηλ. που θα πληρώσουν τα πλέον αδύναμα οικονομικά στρώματα της χώρας μας;

Για να μείνουν στο απυρόβλητο κι αφορολόγητο, όλα τα κοπρόσκυλα που ευθύνονται για την κατάσταση;

Για να επιβραβευθεί η καμπίνα, η διαπλοκή, η διαφθορά, η συναλλαγή, η αρπαχτή;

Ατέλειωτη απελπισία.

ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ!!!!

Κατασχέστε τραπεζικούς λογαριασμούς και περιουσίες. Αν δεν μπορείτε – και πως άλλωστε; – επιβάλλετε φόρους στην μεγάλη περιουσία και στην πολυτελή διαβίωση. Βγάλτε από τις φυλακές τους μικροαπατεώνες και γεμίστε τες με Μιζοφοράκους, κλέφτες του χρηματιστηρίου, παπάδες και πολιτικούς του Βατοπεδίου, λαθρέμπορους πετρελαίου, διαπλεκόμενους τύπου και κατασκευών …..

Και ας φύγουν τα κοπρόσκυλα. Ας μετακομίσουν σε Κύπρο, Ελβετία, Βουλγαρία κι όπου αλλού έστειλαν τα κλεμμένα τους

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ.

Η υποτιθέμενη αστική τάξη και τα τσιράκια της ήταν αυτοί που ξεκκοκάλιζαν πάντα τα δάνεια από το εξωτερικό και καλούνταν οι υπήκοοι να τα ξεχρεώσουν.

Αλλάξτε την οπτική σας και την κυβερνητική σας. Η διαχείρηση της κρίσης δεν οδηγεί σε ανάκαμψη πλέον.

Ή θα κάνετε ρήξεις ή θα σας καταπιεί το τέρας της πολιτικής ανικανότητας.

Ακτιβιστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *