Οι αγρότες στους δρόμους του αγώνα (Βίντεο)

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε πώς παρουσίασαν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Αλφα και του Mega τις αγροτικές κινητοποιήσεις των αγροτών που ξεκίνησαν σήμερα.

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας:

Όλοι δίπλα στο δίκαιο αγώνα των αγροτών

Σήμερα ξεκίνησε ο αγώνας των αγροτών της Θεσσαλίας κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της ακροδεξιάς τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και της Ε.Ε. (Κ.Α.Π.).

Αυτή τη στιγμή και μετά από διαπραγμάτευση μεταξύ αγροτών και αστυνομίας συμφωνήθηκε να παραταχθούν τα τρακτέρ των αγροτών 100 μέτρα από την εθνική οδό, στον κόμβο της Νίκαιας, παρά την αρχική απόφαση της αστυνομίας, να μη επιτρέψει να πλησιάσουν την εθνική οδό, φράζοντας το δρόμο ένα χιλιόμετρο πριν. Τελικά αναγκάστηκαν, κάτω από την πίεση των αγροτών να τους επιτρέψουν την προσέγγιση της εθνικής οδού.

Το Συντονιστικό των Αγροτών Θεσσαλίας αυτή τη στιγμή καλεί όλους τους αγρότες της Θεσσαλιας να πλαισιώσουν το μπλόκο που στήθηκε στην περιοχή της Νίκαιας. Δηλώνουν ανυποχώρητοι και τις επόμενες μέρες είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Ως ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λάρισας χαιρετίζουμε το δίκαιο αγώνα των αγροτών και καλούμε όλο το λαό της Θεσσαλίας να σταθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών για: φτηνά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, εγγυημένες κατώτερες τιμές και στήριξη τηs αγροτικής παραγωγής, σαν πρώτο βήμα στην προσπάθεια παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, κόντρα στις πολιτικές της Ε.Ε. (Κ.Α.Π.) που οδηγούν στη διάλυση του παραγωγικού ιστού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *