Ναι λεφτά υπάρχουν. Κίνημα να διαολοστείλει τον ΓΑΠ και την συμμορία του δεν υπάρχει!

  Μόλις πριν μερικές μέρες μάθαμε –από δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Ε. Βενιζέλου- ότι ο σκληρά φορολογούμενος λαός μας πληρώνει 6,5 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα για να συμμετέχει η Ελλάδα στην ιμπεριαλιστική επέμβαση της «συμμαχίας των προθύμων», στην Λιβύη.

Σήμερα πάλι, στο «Ποντίκι» διαβάζουμε ότι: «Λεφτά υπάρχουν!!! Καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι η ικανότητα των Αμερικάνων (και όχι μόνο) να τα εντοπίζουν στην Ελλάδα και να τα συναποκομίζουν ακόμη και στις πιο αντίξοες στιγμές!
500.000 ευρώ στέλνει η ελληνική κυβέρνηση στο “Ταμείο Συμφιλίωσης” για το Αφγανιστάν –ένα παντελώς διεφθαρμένο μηχανισμό, που οι πόροι του καταλήγουν από την κυβέρνηση Καρζάι στην κατασκευή ουρανοξυστών στο Αμπου Ντάμπι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου».

Ναι λεφτά υπάρχουν. Κίνημα να διαολοστείλει τον ΓΑΠ και την συμμορία του που καταδυναστεύουν και ληστεύουν τον ελληνικό λαό δεν υπάρχει!

0 απαντήσεις στο “Ναι λεφτά υπάρχουν. Κίνημα να διαολοστείλει τον ΓΑΠ και την συμμορία του δεν υπάρχει!”

 1. Σκόνταψαν σε μπετόν …γκρέμισαν μάντρες!

  Κι όπως πάει η …δουλειά σε λίγο θα συλλαμβάνονται αναμεταξύ τους. Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς βλέποντας την σημερινή παρωδία της κρατικής μηχανής που προσπαθεί να επιβάλει το νόμο κάνοντας προκλητικές παρανομίες.

  Στις 11 το πρωί περισσότεροι από 160 αστυνομικοί των ΜΑΤ ακροβολίστηκαν εκ νέου στην αποκλεισμένη κεντρική λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος της Κερατέας, συνοδεύοντας δυο φορτηγά και μια μπουλντόζα για να διανοίξουν τα μπλόκα. Αυτή τη φορά όμως τα οδοφράγματα που είχαν στηθεί δεν ήταν απλώς από μπάζα, αλλά ήταν τσιμετνωμένα σίδερα και μάλιστα από τη μια έως την άλλη άκρη του δρόμου.

  Αναπάντεχα λοιπόν η καλολαδωμένη κρατική μηχανή, έπεσε και σκόνταψε πάνω σε έναν άθραυστο τοίχο από μπετόν. Έτσι λοιπόν από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, αποφασίστηκε εντελώς βιαστικά και αυθαίρετα η διάνοιξη νέου δρόμου που πέρασε μέσα από τον ιδιόκτητο χώρο βιομηχανικής μονάδας! Με απλά λόγια, γκρέμισαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας και έκαναν παράκαμψη κυριολεκτικά μέσα από την αυλή μιας εταιρίας!!!

  Ο ιδιοκτήτης όταν το πληροφορήθηκε έπαθε σοκ καθώς όπως είπε, πληρώνει 40.000 ευρώ ασφάλιστρα το χρόνο και δεν είναι δυνατόν η ίδια η αστυνομία να εκθέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της επιχείρησης του. «Για φανταστείτε, είπε ο επιχειρηματίας, να πέσει τυχαία ένα αυτοκίνητο πάνω στο κτίριο, να πάρει φωτιά και να καεί ολόκληρη η επιχείρηση, ποιος θα με καλύψει εμένα; Η ασφάλεια πάντως όχι, όπως έγινε αυτή η αυθαίρετη διάνοιξη της λεωφόρου, μέσα από την αυλή του εργοστασίου.»

  Ο ιδιοκτήτης αρχικά ζήτησε εξηγήσεις από τον αστυνομικό διευθυντή των ΜΑΤ για αυτή την παρανομία, αλλά κόντεψε να πάθει έμφραγμα όταν διαπίστωσε ότι παρόν, ήταν κι ένας νεαρός εισαγγελέας, για να περιφρουρήσει την νομιμότητα! Η γκάφα από την καραμπινάτη παρανομία αρχικά έφερε αμηχανία και ανέκοψε για αρκετή ώρα την …ορμή της κρατικής μηχανής. Όπως μάθαμε, εισαγγελέας και αστυνομικός διευθυντής ζήτησαν συγνώμη, δίδοντας ταυτόχρονα την διαβεβαίωση τους ότι η παρανομία θα αποκατασταθεί. Για κάθε ενδεχόμενο ωστόσο ο επιχειρηματίας πήγε στο τμήμα και υπέβαλε μηνύσεις, γιατί κάποιοι μπορεί να δίνουν προφορικά το λόγο τους, αλλά στην πρώτη στραβή που θα προκύψει μόνο τα γραπτά μένουν!
  lavreotiki com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *