Τα μόρια ενός γελοίου υπουργού

Andreas-Loverdos-570Θα έπρεπε να είχε πάει σπίτι του καιρό τώρα. Από τότε που διαπόμπευε οροθετικές γυναίκες, δίνοντας εμπράκτως δείγμα του τι εννοούσε όταν έλεγε πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα “αυθεντικό κίνημα”.

Θα έπρεπε να είχε πάει σπίτι του και όταν πριν λίγες μέρες ανέθεσε στους εισαγγελείς τη δίωξη μαθητών και γονέων που αντιστέκονται στη διάλυση της δημόσιας παιδείας σ’ αυτόν τον τόπο.

Όχι μόνο δεν έχει πάει σπίτι του, αλλά το φασιστοειδές που ακούει στο όνομα Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει τις προκλήσεις από τη θέση του υπουργού Παιδείας. Λέγοντας πως αντί για προσλήψεις εκπαιδευτικών τα κενά στα σχολεία θα τα καλύψουν εθελοντές άμισθοι, που θα αμοίβονται με… μόρια για κάποια μελλοντική πρόσληψη.

Παίζει με τη ζωή των εκπαιδευτικών και με το μέλλον της νεολαίας μας ο Λοβέρδος. Και είναι βέβαιο πως θα περάσει στην Ιστορία ως ένας από τους πιο χυδαίους και βρόμικους πολιτικούς ενός καθεστώτος των χορτάτων, της λαμογιάς, της κοινωνικής αναλγησίας και του συμπλεγματικού μίσους προς τους εργαζόμενους και τη νέα γενιά.

Προς το παρόν, την απάντηση την πήρε από την ΟΛΜΕ, η οποία ανταποκρίθηκε στην πρότασή του, βάζοντας κάποιους όρους: πρότεινε στον γελοίο υπουργό, όταν εφαρμοστεί το μέτρο της “εθελοντικής” απασχόλησης, οι εθελοντές εκπαιδευτικοί να πληρώνουν φόρους, τρόφιμα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, όχι στο συνηθισμένο και τρε μπανάλ ευρώ, αλλά σε μόρια….Με αυτά τα μόρια που θα παίρνουν από τον Λοβέρδο για την τσάμπα δουλειά!

2 απαντήσεις στο “Τα μόρια ενός γελοίου υπουργού”

  1. […] Παίζει με τη ζωή των εκπαιδευτικών και με το μέλλον της νεολαίας μας ο Λοβέρδος. Και είναι βέβαιο πως θα περάσει στην Ιστορία ως ένας από τους πιο χυδαίους και βρόμικους πολιτικούς ενός καθεστώτος των χορτάτων, της λαμογιάς, της κοινωνικής αναλγησίας και του συμπλεγματικού μίσους προς τους εργαζόμενους και τη νέα γενιά. Προς το παρόν, την απάντηση την πήρε από την ΟΛΜΕ, η οποία ανταποκρίθηκε στην πρότασή του, βάζοντας κάποιους όρους: πρότεινε στον γελοίο υπουργό, όταν εφαρμοστεί το μέτρο της «εθελοντικής» απασχόλησης, οι εθελοντές εκπαιδευτικοί να πληρώνουν φόρους, τρόφιμα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, όχι στο συνηθισμένο και τρε μπανάλ ευρώ, αλλά σε μόρια….Με αυτά τα μόρια που θα παίρνουν από τον Λοβέρδο για την τσάμπα δουλειά! Από vathikokkino […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *