Δεκάδες προληπτικές προσαγωγές. Θα λογοδοτήσουν οι φασίστες της ΕΛ.ΑΣ.;

astinomia_mediumΠερισσότερες από 40 είναι μέχρι στιγμής οι προσαγωγές πολιτών από τις στρατιές των ένστολων τρομοκρατών της ΕΛ.ΑΣ., που σήμερα “τιμούν” τους συναδέλφους τους του 1973, υπενθυμίζοντας στους παλιότερους και μαθαίνοντας στους πιο νέους τι σημαίνει αστυνομική ασυδοσία.

Όλες αυτές οι προσαγωγές είναι “προληπτικές” και εμφανώς παράνομες. Και σ’ αυτή την περίπτωση θα είχε πολύ μεγάλη σημασία μια ανακοίνωση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που να καθιστά σαφές ότι όλες -από τις πιο μεγάλες μέχρι τις πιο μικρές- οι παρανομίες αστυνομικών θα ελεγχθούν και θα καταλογιστούν ποινικές ευθύνες. Θα ήταν ένας τρόπος και κάποιοι από τους ένστολους τρομοκράτες να περιορίσουν την ασυδοσία τους και αύριο να γίνει μια πραγματική εκκαθάριση της ΕΛ.ΑΣ. από τους εγκληματίες.

Το παραμύθι “εκτελούσα εντολές” δεν στέκει νομικά ήδη από το 1945-46, όταν δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε μια σειρά χώρες της Ευρώπης και στην ίδια τη Γερμανία, πολλοί από εκείνους που λίγο πριν “εκτελούσαν εντολές”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *