Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες να μην ανεχτούν τη ΝΤΡΟΠΗ του ΝΑΙ από τη ΓΣΕΕ!!

gsee1Δεν είχαμε καμία αυταπάτη για τη στάση και την άποψη των ξεφτισμένων συνδικαλιστών της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ: και σε αυτή την κρίσιμη μάχη θα τάσσονταν με το πλευρό των αφεντικών τους. Πρόθυμα στοιχίθηκαν πίσω από τη Μέρκελ και το Σαμαρά , πίσω από τον ΣΕΒ και τους επιχειρηματίες που εκβιάζουν και τρομοκρατούν τις τελευταίες ημέρες τους εργαζόμενους για να υποκύψουν στις επιθυμίες του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Ούτε μία παρέμβαση δεν έγινε από τη ΓΣΕΕ ενάντια στην τρομοκρατία των εργοδοτών!

Όλα αυτά τα χρόνια που ο κόσμος μάτωνε στις διαδηλώσεις και τα συλλαλητήρια, που ζητούσε ένα στήριγμα στην ανασφάλεια, την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση των πολιτικών της Ε.Ε. και του κεφαλαίου, μέσω των Μνημονίων και των νόμων τους, όλοι αυτοί οι τρόφιμοι των αστικών σαλονιών, εξαντλούσαν την “αγωνιστικότητά” τους σε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Τρόικα, αρνούνταν να συγχρονιστούν με τις λαϊκές διαθέσεις και την κοινωνική διαμαρτυρία, υπονόμευαν μέσω της αδράνειας την αποτελεσματικότητα των εργατικών αγώνων και των απεργιών.

Η ταύτιση της ΓΣΕΕ με το μαύρο μέτωπο του ΝΑΙ επιβεβαιώνει πανηγυρικά την απόσταση που έχει από τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων και των ανέργων. Επιβεβαιώνει όμως και την αναγκαιότητα οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα πρωτοβάθμια σωματεία και οι ομοσπονδίες που αναγνωρίζουν αυτή τη ντροπή να ενεργοποιηθούν στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των πραγματικών εργατικών συμφερόντων.
Διεκδικούμε ένα ΟΧΙ που θα σαρώσει όλο το παλιό και σαπισμένο προσωπικό του συμβιβασμού και της υποταγής στα συνδικάτα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει την κινητοποίηση εργατικών σχημάτων σήμερα στις 6 μμ έξω από τον ΣΕΒ ενάντια στις απειλές των εργοδοτών.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *