Ι.Χ φρεγάτα για τον ΥΕΘΑ και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

unnamedΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Αφού λοιπόν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την στήριξη των διεφθαρμένων-διαπλεκόμενων κομμάτων ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ ψήφισε το 3ο Μνημόνιο, με τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα και τις ολέθριες αντικοινωνικές ρυθμίσεις, έφυγε για διακοπές.

Μάλιστα, η πρώτη φορά κυβέρνηση αριστερά-ακροδεξιά για μια ακόμη φορά αποκαλύπτει το βαθύ συστημικό της χαρακτήρα, αναδεικνύοντας την ταύτιση της με το εκκλησιαστικό κατεστημένο, πολιτευόμενη με τα αντιδραστικά και ολοκληρωτικά θέσφατα  του «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια»!

Tη Παρασκευή λοιπόν ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Πάρο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ Καλλίνικου (ο Π. Παυλόπουλος ανακηρύχθηκε και σε επίτιμο δημότη).

Μάλιστα, σύμφωνα με την αρθρογραφία του  imerisia.gr «στα αξιοπρόσεκτα που έκαναν αλγεινή εντύπωση σε όλο το νησί ήταν και ότι ο Πάνος Καμμένος έφτασε στην Πάρο με “δικιά του φρεγάτα” και όχι με αυτήν που μετακινήθηκε ο Παυλόπουλος!! Έτσι στην Πάρο και την Τήνο μετακινήθηκαν 2 φρεγάτες του Ναυτικού! Προφανώς για τα ταξιδάκια του ΥΕΘΑ “λεφτά υπάρχουν” κι ας “αυτοκτονούν οι Έλληνες” όπως λέει»!

Την ίδια στιγμή που ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος κυκλοφορεί στο Αιγαίο με την προσωπική του φρεγάτα οι φαντάροι των 8,7 ευρώ καταβάλλουν το κόστος των μετακινήσεων τους στις άδειες, αφού παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα δωρεάν εισιτήρια των  καταστάσεων επιβίβασης ποτέ δεν επανήλθαν.

Ενώ οι φρεγάτες γίνονται ΤΑΧΙ αστών πολιτικών όλοι γνωρίζουν την ανεπάρκεια ανταλλακτικών, την επικίνδυνη κατάσταση στις μονάδες εξαιτίας της ανεπαρκούς συντήρησης μέσων και εγκαταστάσεων.

Είναι ο ίδιος ΥΕΘΑ πολέμαρχος στον πόλεμο κατά των «ασύμμετρων απειλών», τη βολική δικαιολογία που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις σε κάθε μεγάλη πυρκαγιά για να δικαιολογήσουν τα κενά στα μέσα πυρόσβεσης, στην έλλειψη πυροσβεστών λόγω μπλοκαρίσματος των απαραίτητων προσλήψεων. Κενά στον κρατικό μηχανισμό που επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να καλύψει με τη δωρεάν εργασία των φαντάρων, πλασάροντας τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και τη Μοριοδότηση ως το χρύσωμα του χαπιού για την εξασφάλιση δωρεάν εργασίας νέων ανθρώπων, που βιώνουν την Ανεργία και τη Φτώχεια.

Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμιά σχέση με την Αριστερά.

Δεν έχει καμιά σχέση με τις ανάγκες και τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας.

Είναι μια κυβέρνηση εχθρική στην εργαζόμενη πλειοψηφία, που εντείνει την εκμετάλλευση και την καταπίεση μας με φρουρό το Κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *