Χαϊδεύουν τους Φασίστες Δολοφόνους – Διώκουν Αγωνιστές Συνδικαλιστές

ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÐÁÌÅΤο ΠΑΜΕ καταγγέλλει την ποινικοποίηση της πάλης ενάντια στον Φασισμό και τον Ρατσισμό, την δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης.

Στις 15 Οκτώβρη δικάζονται στην Σάμο Πρόεδροι και στελέχη συνδικαλιστικών οργανώσεων του νησιού και του Νοσοκομείου Σάμου, στελέχη του ΠΑΜΕ, επειδή κινητοποιήθηκαν τον Απρίλη του 2013 ενάντια στην φασιστικής έμπνευσης, ρατσιστική αιμοδοσία «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ» της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Τη στιγμή που οι «Πολιτικοί Υπεύθυνοι» της δολοφονίας Φύσσα, των επιθέσεων σε Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και μετανάστες-εργάτες κυκλοφορούν ελεύθεροι, η αστική δικαιοσύνη διώκει αυτούς που αντιστέκονται και παλεύουν για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Διώκει όσους αγωνίζονται για την ενότητα Ελλήνων και μεταναστών εργατών.  Η δίωξη των συνδικαλιστών δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελεί ξεκάθαρη τοποθέτηση «προστασίας» της εγκληματικής-ρατσιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και οι προηγούμενες, έχουν τεράστιες ευθύνες για αυτήν την εξέλιξη. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, ότι Φασισμός και κρατική καταστολή είναι οι δυο όψεις της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής που υπηρετεί βιομήχανους, εφοπλιστές και μεγαλοεργοδότες. Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής, αντιφασιστικής, αντιρατσιστικής δράσης αποτελεί κίνηση στήριξης των φασιστών-δολοφόνων. Δημιουργεί επικίνδυνο προηγούμενο εναντίον των λαϊκών-εργατικών αγώνων και σαν τέτοια πρέπει να πάρει ηχηρή απάντηση από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους.

Να απομονωθούν οι Φασίστες της Χρυσής Αυγής και οι δυνάμεις που τους στηρίζουν.

Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους Συνδικαλιστές

Να αποσυρθούν όλες οι Κατηγορίες εναντίον τους

ΠΑΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *