Δυο φωνήεντα στους ρεφόρμες.

Γράφει ο mitsos175

«Ο Κουτσούμπας δήθεν ψηφίζει Μητσοτάκη, το ΚΚΕ προτείνει αποχή κλπ εκεί που δεν υπάρχει υποψήφιος του στο β’ γύρο, άρα θα βγει η ΝΔ» κι άλλα τέτοια παραμύθια.

Εγώ δε θα πω πόσοι κατέβηκαν με τη ΝΔ σε διάφορους δήμους από το δεκανίκι της το ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ, θα πω όμως τη δική μου ιστορία στους ρεφορμιστές.
Πριν λίγα χρόνια είχα έρθει σε σφοδρή σύγκρουση με τους συντρόφους στο Κόμμα για την απόφασή του στο δημοψήφισμα. Το θυμάστε το δημοψήφισμα; Θυμάστε που είπαμε ΟΧΙ; Ψήφισα λοιπόν ΟΧΙ, ότι έκαναν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Βγήκε το υπερήφανο ΟΧΙ πάνω από 60%. Τι έγινε μετά; Ναι και Μνημόνιο!

Γι αυτό τώρα στηρίζω την άποψη του κόμματος. Θέλω να βγει ο Αγοραστός ή ο Μπακογιάννης; Σε καμία περίπτωση, όπως δεν ήθελα να βγει κι ο Μπέος. Βγήκε όμως! Αναρωτηθήκατε γιατί, εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν προτίμησαν το δικό σας υποψήφιο; Για πείτε.
11% πήραν οι δικοί σας υποψήφιοι κι άλλο ένα 4% μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Γιατί δεν πήραν 36%; Το ΚΚΕ φταίει που βγήκε η ΝΔ; Ποιος την ανέστησε, ποιος την έφερε ξανά στην εξουσία, ποιος την κρατά, γιατί δεν κάνει σοβαρή αντιπολίτευση;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Γιατί δε λέτε στην Αχτσιόγλου να πει στους δικούς της να ψηφίσουν στο Β’ γύρο το ΣΥΡΙΖΑ; Δεν πρόκειται να το κάνουν ε; Διαλύεστε εσείς μετά από άπειρες κουταμάρες που κάνατε και σας φταίμε εμείς; Σοβαρά τώρα;

Επιτεθείτε στο Μητσοτάκη όχι στο ΚΚΕ. Πείστε το 50% που δεν ψήφισε, να πάει να σας ψηφίσει. Ο λόγος που κυβερνά η δεξιά είναι η δική σας νοοτροπία και τα δικά σας λάθη.
Είχατε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστείτε για τις δημοτικές. Αντί να σοβαρευτείτε, σκοτωθήκατε μεταξύ σας! Αν βάλω τα σχόλια που έκαναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα δείτε πόσο γελοίοι είναι! Περισσότερο μάχονταν μεταξύ τους παρά με τη ΝΔ!
Ε δεν είναι μετά θράσος να λέτε, δεν μας ψηφίζει το ΚΚΕ; Γιατί να το κάνουμε; Έχετε άλλη πολιτική;

Είστε σίγουροι; Και γιατί δε λέτε όσους σας ψήφισαν στο παρελθόν να έρθουν να σας ψηφίσουν; Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, στη Θεσσαλία ήταν πρώτο κόμμα σε όλους τους νομούς. Γιατί έφυγαν; Γιατί από δυόμισι εκατομμύρια πήγατε στις 930.000 και τώρα είστε ακόμα λιγότεροι;
Βρείτε αυτούς που έφυγαν και ρωτήστε τους «γιατί δε μας ψηφίζετε πια;» να ακούσουμε τι θα σας πουν. Το ΚΚΕ είχε κατέβει και το 2015, δε σας εμπόδισε αυτό να γίνετε κυβέρνηση. Μόλις όμως γίνατε, ξεχάσατε αυτά που λέγατε. Κάνατε τα αντίθετα.

Σας το λέω ξανά. Οι νεοδημοκράτες ως αιγοπρόβατα γυρίζουν πάντα στο μαντρί κι ας τα σφάζει ο βοσκός. Οι αριστεροί δεν είναι έτσι. Αν ο κόσμος ψηφίσει Αγοραστό που τον έπνιξε, έχει κι αυτός κι εσείς ευθύνη. Όχι εμείς που τα λέγαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *