Πολυτεχνείο: Φοιτητές δεν επέτρεψαν σε στελέχη ΣΥΡΙΖΑ να αμαυρώσουν την επέτειο

Δεκάδες φοιτητές αντέδρασαν σήμερα το πρωί στην προκλητική εμφάνιση μελών της κυβέρνησης και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο του Πολυτεχνείου και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Συγκεκριμένα, οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Τόσκας (υπεύθυνοι και υπόδικοι για το μαζικό έγκλημα στο Μάτι και για την επιβολή αστυνομικής κατοχής στη Λευκίμμη), ο υπεύθυνος για το ξεπούλημα του λιμανιού Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας, ο Παναγιώτης Ρήγας που ειρωνευόταν χυδαία τους αγωνιστές της Μακρονήσου, προκαλώντας τα γέλια στους συνοδούς του, ο υπάλληλος του Λάτση Κώστας Γαβρόγλου και ο αλαζονικός υμνητής των μνημονίων το καλοκαίρι του 2015 Νίκος Φίλης, εμφανίστηκαν το πρωί στην πύλη της οδού Πατησίων, επιχειρώντας να αμαυρώσουν την ιστορική επέτειο της εξέγερσης με την κατάθεση στεφάνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φοιτητές δεν επέτρεψαν την είσοδο στον χώρο του Πολυτεχνείου σ’ εκείνους που έχουν καταστήσει την Ελλάδα πιστό υποτακτικό των αμερικανονατοϊκών συμφερόντων. Επιπλέον, δεν ήταν δυνατόν να επιτραπεί η είσοδος στον χώρο σ’ αυτούς που καλύπτουν μια από τις πιο εντυπωσιακές επιχειρήσεις αστυνομοκρατίας, με χιλιάδες αστυνομικούς να έχουν προσδώσει στο κέντρο της Αθήνας όψη κατεχόμενης πόλης.

Πηγή: iskra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *